Προέκυψαν εξελίξεις που δεν μπορούσε να διανοηθεί ο κύριος Χρίστος Πουλλαίδης αλλά είναι υποχρεωμένος πλέον να τις αντιμετωπίσει και να τις διαχειριστεί.
Επηρεάζουν και αγωνιστικά και οικονομικά την ποδοσφαιρική σεζόν 2022-23. Αγωνιστικά φαίνεται με τη βαθμολογία της ομάδας, οικονομικά όμως οι αριθμοί βαραίνουν πλέον τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο που πάει να κάνει ένα μικρό μπάτζετ με τις αποζημιώσεις οι οποίες θα καταβληθούν.
Η αρχή έγινε με την αποζημίωση (σε τριψήφιο αριθμό) του Κετσπάγια, συνεχίστηκαν με τις αποζημιώσεις των συνεργατών του τέως προπονητή που δεν έμειναν στην Ανόρθωση και μετά πήραν σειρά οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έφυγαν παρά το γεγονός ότι είχαν συμβόλαιο και τη νέα σεζόν. Θυμίζουμε το Νοβότνι, τον Πόποβιτς, τον Βερχόβετς και τον Εσκοβάλ οι οποίοι αποχώρησαν με δεκάδες χιλιάδες ευρώ αποζημίωση.
Η συνέχεια, είχε Μίλανιτς και Γκάισερ ,με τους οποίους εκκρεμεί ακόμα η συμφωνία αφού γίνεται λόγος για μεγάλες απαιτήσεις από τους δυο Σλοβένους και το σκηνικό πλέον περιλαμβάνει Λάρκου και Δαμιανού.
Όσοι μάλιστα, έχουν γνώση για τα χρήματα που δόθηκαν και θα δοθούν, ανεβάζουν τις αποζημιώσεις περίπου ή και πιο ψηλά από τις 500 χιλιάδες ευρώ!