Η μέτρια μέχρι και απογοητευτική βαθμολογική συγκομιδή (8 βαθμοί σε 5 ματς) της ομάδας σε συνδυασμό με την επίσης μέτρια αγωνιστική παρουσία, είναι τα θέματα που απασχολούν το ΑΠΟΕΛ.
Χάθηκαν 7 βαθμοί στο ΓΣΠ γεγονός ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ και το πρώτο δείγμα, λέει πως ο Σωφρόνης και οι ποδοσφαιριστές του, απέτυχαν να εκμεταλλευθούν ένα πρόγραμμα, εντελώς ισορροπημένο με τους τέσσερις εντός έδρας αγώνες.
Το σκηνικό αυτό, δεν μπορεί να έχει συνέχεια. Δεν…πάει ούτε τον προπονητή, ούτε και τους παίκτες του να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, γιατί αν δεν αλλάξουν αυτή την εικόνα, τότε οι εξελίξεις θα είναι αναπόφευκτες.
Κανένας, μα κανένας, είτε από τη διοίκηση, είτε και από τους φιλάθλους δεν μπορεί να αισθάνεται ευχαριστημένος με αυτά που βλέπει κάθε βδομάδα.
Για τούτο και εκβάλλεται να διαφοροποιήσει (ο Σωφρόνης) την αγωνιστική εικόνα προκειμένου να μην…χαθεί το τρένο που οδηγεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Βέβαια, η ευνοϊκή συγκυρία χάθηκε με τους τέσσερις από τους πέντε εντός έδρας αγώνες και η συνέχεια θα είναι πολύ πιο δύσκολη.
Ας το έχουν υπόψη τους στον Αρχάγγελο, αν δεν θέλουν να δουν να συμβαίνουν εξελίξεις.