Το γράψαμε και στο ρεπορτάζ του αγώνα, ότι ο κόσμος της Πάφος FC φώναξε πιο έντονα από ποτέ ότι θέλει πρωτάθλημα και η ομάδα του έδειξε για άλλο ένα παιχνίδια ότι τον Μάιο μπορεί να τα καταφέρει.
Θα ήταν αφελές να πούμε από τώρα ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά μετά από ένα δείγμα 8 αγωνιστικών μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι θα το διεκδικήσει.

Γιατί αυτά τα νούμερα, μόλις δύο ισοπαλίες σε οχτώ ματς (οι υπόλοιπες έξι είναι νίκες) και με μόλις δύο γκολ παθητικό από τον περσινό πρωταθλητή (Απόλλων) και από το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και με 20 γκολ ενεργητικό… είναι νούμερα-τίτλου.
Συν τοις άλλοις έδειξε ότι έχει και κόσμο για τίτλο. Κόσμο που μπορεί να την σπρώξει προς τον τίτλο. Κόντρα στην Ομόνοια η κεντρική εξέδρα του «Στέλιος Κυριακίδης» ήταν πιο καυτή από ποτέ.
Περίπου 5.500 Παφίτες έσπρωξαν την ομάδα τους και αφού βοήθησαν ζήτησαν… σαν αντάλλαγμα και πρωτάθλημα.
Εκεί ήταν και οι ισχυροί άνδρες Λομάκιν και Ντουμπόφ που βλέπουν το πρότζεκτ τους για την ώρα να βγαίνει, άκουσαν την επιθυμία του κόσμου και είναι αποφασισμένοι τον Ιανουάριο να προσθέσουν και άλλα κομμάτια στο παζλ ώστε τον ερχόμενο Μάιο να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα.

Βέβαια για την ώρα φαίνεται ότι δεν θέλει και πολλά πράγματα αυτή τη ομάδα.