Με δύο πρόσωπα εμφανίστηκε η ΑΕΛ σήμερα, στην νίκη κόντρα στην Καρμιώτισσα.  Ένα καλό το πρώτο μέρος και ένα μέτριο στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η ουσία είναι ότι το… τρένο συνέχισε την πορεία του με τον Γιανέφσκι και έκανε νέο βαθμολογικό άλμα.
Η ΑΕΛ του πρώτου ημιχρόνου ήταν όπως την ήθελε ο προπονητής και οι φίλοι της. Απλή ουσιαστική παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων και δείχνοντας ότι μπορεί να φύγει με ένα άνετο διπλό από το Αμμόχωστος.
Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν με τους γαλαζοκίτρινους να μην μπορούν να κρατήσουν μπάλα δεχόμενη πίεση από τον αντίπαλο. Το πρόβλημα με την φυσική κατάσταση ήταν εμφανές και όπως φαίνεται θα ταλαιπωρεί την ΑΕΛ και για το επόμενο διάστημα.
Φυσικά η ομάδα έχει να κρατήσει και τα θετικά που είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας, η άνοδος στην βαθμολογία αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα πήγε με επτά απουσίες έχοντας και δύο αποχωρήσεις από το ματς λόγο τραυματισμού.
Οι Παπαφώτης και Μεντόγεβιτς όσο αγωνίστηκαν περνούν στους διακριθέντες της ομάδας ενώ σταθερός για άλλο ένα παιχνίδι ήταν ο Μουριέλ Μπέκερ.
Από το παιχνίδι αποχώρησαν τραυματίες οι Τζαλμά και Παπαφώτης και αύριο θα διαφανεί η σοβαρότητα της κατάστασης τους.