Μετά τη νίκη επί της Δόξας, ο προπονητής της Ομόνοιας Νιλ Λένον δήλωσε τα ακόλουθα:
«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη και πολύ χαρούμενος με την εμφάνισή μας. Η ομάδα ήταν φανταστική. Αν θα έκρινα κάτι θα ήταν το ότι αργήσαμε να κάνουμε το 2-0. Είναι δύσκολος  ο αγωνιστικός χώρος και δύσκολος αντίπαλος η Δόξα. Δεν είμαι ευχαριστημένος με τον διαιτητή, δεν καταλαβαίνω γιατί στην Κύπρο καθυστερεί τόσο πολύ να πάρει μια απόφαση».
Για το γεγονός ότι η ομάδα του κάνει ευκαιρίες αλλά δεν σκοράρει τα ανάλογα γκολ:«Δεν είναι κάτι που με ανησυχεί, φτιάξαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα. Ο κόσμος ήταν εξαιρετικός και χαίρομαι που ήρθαν τόσοι πολλοί στο πρώτο μας εκτός έδρας παιχνίδι».
Για τι πολλές ευκαιρίες της Δόξας: «Δεν συμφωνώ με αυτό, μία ήταν η καλή ευκαιρία της Δόξας. Εμείς είχαμε αρκετές κλασικές ευκαιρίες, παίζουμε επιθετικά και όταν παίζεις επιθετικά είσαι ευάλωτος. Η Δόξα θα έχει μια καλή χρονιά και σήμερα κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα».
Τι μπορεί να δώσει αυτή η νίκη ενόψει του αγώνα με την Γιουνάιτεντ;«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Η Γιουνάιτεντ αν και δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, βλέπουμε ότι βελτιώνεται. Θα πάμε αισιόδοξοι για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από τον όμιλο».