Η Ίντερ επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από δύο σερί ήττες στη Serie A επικρατώντας εκτός έδρας της Σασουόλο με 2-1 με ήρωα τον Έντιν Τζέκο.
Ύστερα από τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, η Ίντερ είχε ακόμα μία υποχρέωση για να αφήσει πίσω της τις ήττες από Ουντινέζε και Ρόμα. Το εκτός έδρας 2-1 επί της Σασουόλο σταμάτησε το σερί και έδωσε το έναυσμα της αντεπίθεσης των “νερατζούρι”, στην 9η αγωνιστική της Serie A.
Οι δύο ομάδες ήταν ισόβαθμες πριν από τη σέντρα και ο αγώνας ήταν αρκετά ισορροπημένος και με καλό ρυθμό. Οι καλύτερες ευκαιρίες ήταν για τους φιλοξενούμενους όμως και σε μία εξ αυτών στο 44′, ο Έντιν Τζέκο άνοιξε το σκορ από κοντά, έπειτα από κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 2ο ημίχρονο με τον Ντάβιντε Φρατέζι, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1, όμως οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι συνέχισαν να επιτίθενται και δικαιώθηκαν στο 75′, όταν ο Τζέκο έγραψε το 2-1 με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή και λύτρωσε την ομάδα του. Οι δύο Έλληνες του αγώνα, ο Γιώργος Κυριακόπουλος για τη Σασουόλο και ο Νίκος Μπότης για την Ίντερ έμειναν στον πάγκο.