Η ΠΑΕΕΚ μετρούσε δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της β’ κατηγορίας και κλήθηκε ο Νίκος Νικολάου να αντικαταστήσει τον Χρύση Μιχαήλ για να αλλάξει τα πράγματα.
Μετά τις δύο ήττες, ακολούθησαν δύο νίκες, η ομάδα ανήλθε βαθμολογικά και επανήλθε η ψυχολογία στα αποδυτήρια.
Τι άλλαξε ο Νίκος Νικολάου στην ομάδα;
Ο ίδιος μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy και έδωσε την… απάντηση:
«Παρέλαβα μια πολύ καλή ομάδα από τον Χρύση Μιχαήλ, μια ομάδα με πολύ καλό υλικό. Αυτό που εγώ προσπάθησα να αλλάξω ειδικά την πρώτη εβδομάδα ήταν η ψυχολογία, ενώ προσπάθησα να βάλω και κάποια πράγματα επιθετικά καθώς εκεί έδειξε να υστερεί η ομάδα» μας είπε αρχικά και πρόσθεσε για τις δύο σερί νίκες:
«Με τη νίκη στην Πέγεια κερδίσαμε χρόνο και αυτό μου επέτρεψε πέραν από το ψυχολογικό να δουλέψουμε περισσότερο σε θέματα τακτικής για το παιχνίδι με την Αλκή. Μπορεί να φαίνεται και να είναι στενό το σκορ κόντρα στην Αλκή αλλά θα μπορούσε η νίκη αυτή να ήταν πολύ μεγαλύτερη βάση της εικόνας μας».
Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εθνικό: «Πάμε να παίξουμε εκτός έδρας και είμαστε το αουτσάιντερ. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε καθώς παίζουμε με την μεγαλύτερη ομάδα αυτή την στιγμή στην β’ κατηγορία και μάλιστα στην έδρα της. Δεν σημαίνει ότι δεν θα πάμε για τη νίκη. Χωρίς πίεση θα πάμε να νικήσουμε αλλά πρώτο μέλημα μας θα είναι να μην χάσουμε αυτό το παιχνίδι».
Μπορεί η ΠΑΕΕΚ να επιστρέψει στην α’ κατηγορία; «Είναι νωρίς ακόμα. Στόχος είναι να μπούμε πρώτα στην 8’αδα καθώς αν δεν είμαστε στο α’ γκρουπ δεν θα μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Πέραν από τον Εθνικό Άχνας που όπως είπα και πριν είναι το μεγαλύτερο όνομα στην β’ κατηγορία, οι υπόλοιπες ομάδες θα θέλουν πρώτα να μπουν στην πρώτη 8άδα και ανάλογα με την συγκομιδή τους θα θέσουν τους στόχους τους. Πάντως πιστεύω πολύ στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μου».