Οι δηλώσεις του Νταβίντ Καταλά, προπονητή του Απόλλων, στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα στην Περιστερώνα ενάντια στη Δόξα.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με τη νίκη. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δύσκολο να αγωνιστείς μετά από τέσσερις μέρες και μετά από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Παίξαμε αρκετά καλά, ελέγξαμε το παιχνίδι, ίσως να μπορούσαμε να είμαστε πιο δημιουργικοί, όμως σε γενικές γραμμές είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με την εμφάνιση μας, αλλά και από τους οπαδούς μας».
Για τον τραυματισμό του Νταμπό: «Είναι τα χειρότερα νέα της ημέρας. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό. Θεωρήσαμε πως έπρεπε να παίξει. Η ομάδα πρέπει να είναι δυνατή στην άμυνα. Όλες οι επιθέσεις μας θα ξεκινούν από την ομάδα. Κρατήσαμε το μηδέν αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Θέλω να βλέπω πεινασμένους τους ποδοσφαιριστές και να μπαίνουν για τη νίκη σε κάθε ματς».
Για το ροτέισον: «Έχουμε πολλούς αγώνες, αλλά και πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και θα υπάρχει ροτέισον κατά τη διάρκεια της σεζόν. Τους θέλουμε όλους έτοιμους, έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ».
Για τη βελτίωση της ομάδας του: «Είδα βελτίωση σε σχέση με την πρεμιέρα. Θέλω αγώνα με αγώνα να είμαστε καλύτεροι, να κτίζουμε πάνω σε αυτές τις εμφανίσεις. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».
Για τη διαγραφή Μαυρία: «Θα δούμε. Έχουμε πολλούς παίκτες, κάποιος έπρεπε να διαγραφεί. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Ρόμπερζ και τη κυπροποίηση του. Θα δούμε τι θα γίνει, δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο για τον συγκεκριμένο παίκτη αλλά σίγουρα κάποιοι θα μείνουν εκτός καταλόγου».
Για τον Γιόστεν: «Περιμένουμε να μας δώσει περισσότερες επιλογές στην επίθεση. Μπορεί να παίξει και στα δύο φτερά. Είναι γρήγορος. Σίγουρα περιμένουμε να μας βοηθήσει».