Η βαριά ήττα από τη Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει φέρει τον Λοπετέγκι ένα βήμα πριν την έξοδο από τη Σεβίλλη, η οποία έχει ανοίξει επαφές με τον Ποτσετίνο προκειμένου να τον αντικαταστήσει.
Πιο αμφίβολο από ποτέ μοιάζει το μέλλον του Ζουλέν Λοπετέγκι στον πάγκο της Σεβίλλης.
Οι Ανδαλουσιανοί άλλωστε πραγματοποιούν το χειρότερο ξεκίνημα σε ολόκληρη την ιστορία τους με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού σε τέσσερις αγωνιστικές στη La Liga και το βαρύ 3-0 από τη Μπαρτσελόνα φαίνεται πως αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!
Σύμφωνα με το «Estadio Deportivo» της Ανδαλουσίας, η Σεβίλλη ψάχνει ήδη τον διάδοχο του Ισπανού και φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο που παραμένει ελεύθερος μετά την απόλυσή του από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν.
Βέβαια οι Σεβιγιάνοι πρέπει πρωτίστως να βρουν λύση με το διαζύγιο του Λοπετέγκι, καθώς προσπαθούν να αποφύγουν με κάθε τρόπο να πληρώσουν ως αποζημίωση τα 14 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπεται στο μεταξύ τους συμβόλαιο.
Πλέον μένει να φανεί αν ο πρώην προπονητής της Ρεάλ θα καταφέρει να αντιστρέψει τα δεδομένα στον χρόνο που του απομένει, με τη Σεβίλλη πάντως να έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία αντικατάστασής του.