Ο Εκπρόσωπος Τύπου Της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και για τα αγωνιστικά.
«Την απάντηση στο αν θα νικήσουμε θα την δώσουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Αυτός είναι ο στόχος μας. Το διάστημα της διακοπής το εκμεταλλευτήκαμε ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα όσο πιο έτοιμη γίνεται» είπε αρχικά για το ματς με την ΑΕΚ και πρόσθεσε για τα αγωνιστικά.
«Ήταν μια προπόνηση επαναφοράς για τους διεθνείς η χθεσινή. Έλειπαν οι Αρμένιοι διεθνείς και θα μπουν σήμερα. Ο Λόρια δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Αυτό που ισχύει είναι ότι θα δοκιμάσει να μπει στην προπόνηση και αν τα καταφέρει να είναι ΟΚ και στις δύο προπονήσεις θα είναι στην αποστολή. Όσον αφορά τον Λάζαρο, η αλήθεια είναι ότι αντιμετώπισε ένα πρόβλημα που δεν ήταν σοβαρό. Όταν δοκίμασε πριν τον Ακρίτα ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και το ιατρικό επιτελείο το χειρίστηκε διαφορετικά και δεν ρισκάραμε. Αυτή η διαδικασία φτάνει στο τέλος της και θα δούμε και για τον Λάζαρο μέσα από τις δύο προπονήσεις».