Όλα όσα είπε ο προπονητής της Ομόνοιας, Νιλ Λένον, στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Είμαι απογοητευμένος. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πιστέψαμε στις δυνατότητες μας. Στο β’ μέρος μπήκαμε καλύτερα. Χρειάστηκε και ο Φαμπιάνο να κάνει κάποιες αποκρούσεις. Ξαναμπήκαμε στο ματς, βρήκαμε την ισοφάριση αλλά δεν κρατήσαμε το σκορ. Οι Μίλετιτς, Κίτσος, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, έκαναν πολύ καλό ματς. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ είδαμε πως είναι καλή ομάδα αλλά όχι ακτύπητη».
Τι άλλαξε στην επανάληψη και τι ισχύει με τους τραυματίες: «Αυτό που είπα στους παίκτες μου ήταν να πιστέψουμε περισσότερο. Η Σοσιεδάδ είχε την κατοχή αλλά δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Κάποια μικρά πράγματα μπορούσαμε να τα κάνουμε καλύτερα. Είμαι προβληματισμένος με τους τραυματίες. Ειδικά με τον Γιούστε. Ο τραυματισμός του Κασάμα είναι μυϊκός».

Αν πιστεύει πως αν έμπαινε καλύτερα η Ομόνοια θα έπαιρνε κάτι περισσότερο από το ματς: «Ναι, το πιστεύω. Αν πιστεύαμε περισσότερο μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το ματς. Στο β’ μέρος είχαμε πολύ καλή εικόνα. Είδαμε ότι στην Ευρώπη είναι λεπτές οι ισορροπίες. Είμαι απογοητευμένος που δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμούς».

Για τον Κίτσο: «Ναι θα υπάρχει ανταγωνισμός με τον Λέζιακς. Ήταν πολύ καλός, έκανε ένα πολύ καλό αγώνα. Δεν είναι θέμα του να διαλέξουμε ποιος θα παίζει αλλά το ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός».

Για το πόσο εύκολη είναι η μετάβαση στο πρωτάθλημα: «Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα και πρέπει να νικήσουμε. Πρέπει να αλλάξουμε τα δεδομένα. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία για τους ποδοσφαιριστές στο πιο ψηλό επίπεδο. Θέλουμε να παίζουμε τέτοια ματς που σε κάνουν καλύτερο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι τώρα για το πρωτάθλημα».

Αν πιστεύει πως η Ομόνοια μπορεί να πάρει κάτι από τον όμιλο: «Ναι φυσικά και το πιστεύω. Υπάρχουν ακόμα τέσσερα ματς. Ήμασταν ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια ομάδα από τη Λα Λίγκα. Τώρα έχουμε δύο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σήμερα πίστευα όσο λίγοι ότι μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και θα πάρουμε βαθμούς στον όμιλο. Το είπα και χθες ότι το 3-0 ήταν κολακευτικό για τη Σέριφ».

Αν επηρέασαν το πλάνο του οι δύο αναγκαστικές αλλαγές: «Δεν θα έλεγα ότι μου άλλαξαν τα πλάνα αλλά ήταν μεγάλη απώλεια αυτή του Έκτορ. Τον Χάμπο θέλαμε να τον ξεκουράσουμε γιατί έπαιξε πολλά ματς αλλά μπήκε και έπαιξε ως έμπειρος. Ευχόμαστε να έχουμε πίσω γρήγορα τον Κασάμα. Ελπίζουμε να μη χρειαστεί επέμβαση ο Γιούστε και να επιστρέψει όσο το δυνατό συντομότερα».