Η Γιουβέντους έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Φιορεντίνα και παραχώρησε έτσι την 3η της ισοπαλία στα πέντε πρώτα ματς. Στο 9ο μόλις λεπτό, ο Κουαδράδο σέντραρε από δεξιά και ο Κόστιτς έπιασε το μονοκόμματο σουτ στο δεύτερο δοκάρι, με τον Μίλικ να γράφει το 0-1 με προβολή εξ επαφής.
Σχεδόν με τη σέντρα ο Περίν μπλόκαρε την κεφαλιά του Κουαμέ και στο 15’ ο Μπρέμερ έσωσε μετά από σουτ του Μαλέχ. Στο 25ο λεπτό ο Περίν είπε όχι σε σουτ του Ντοντό. Στο 28’ η Γιουβέντους έφυγε στην κόντρα αλλά το σουτ του Κόστιτς σταμάτησε στα σώματα και στο 29’ ο Σοτίλ έβγαλε μαγική μπαλιά δεξιά στον Κουαμέ, που πάτησε περιοχή και πλάσαρε για το 1-1. Μάλιστα στο 43ο λεπτό η Φιορεντίνα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Παρέδες αλλά ο Περίν απέκρουσε την εκτέλεση του Γιόβιτς.
Στο 48ο λεπτό το σουτ του Μπαράκ από το ύψος του πέναλτι, σταμάτησε στον Ντανίλο, ενώ στο 65’ η κεφαλιά του Γιόβιτς πέρασε μόλις έξω και στο 88’ ο Περίν έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Άμραμπατ.

Φιορεντίνα (Βιντσέντζο Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Ντοντό, Μιλένκοβιτς (54′ Μαρτίνες Κουάρτα), Ιγκόρ, Μπιράγκι, Μαλέ (62′ Μαντράγκορα), Άμραμπατ, Μπάρακ, Κουαμέ (63′ Ικονέ), Γιόβιτς, Σότιλ
Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Περίν, Κουαδράδο (64′ Μιρέτι), Μπρέμερ, Ντανίλο, Σάντρο (78′ Μπονούτσι), Λοκατέλι, Παρέδες (83′ Φατζιόλι), ΜακΚένι, Ντι Μαρία (46′ Ντε Σίλιο), Μίλικ, Κόστιτς (65′ Κεν)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ