Για τις τελευταίες ηχηρές μεταγραφές του Άρη κι όχι μόνο, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Κώστας Παπαδόπουλος.

-Για τις τελευταίες κινήσεις: «Μπορεί τα ονόματα που έχουμε αποκτήσει να είναι όντως μεγάλα και να έχουν ένα πολύ καλό βιογραφικό, όμως τους αποκτήσαμε γιατί περιμένουμε ότι θα μας δείξουν το καλό τους πρόσωπο. Αυτό ελπίζουμε. Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος και με το δίκαιο του αλλά εμείς παρουσιαζόμαστε προσγειωμένοι και ταπεινοί».

-Για τους στόχους: «Οι προσδοκίες δεν αλλάζουν. Αυτές οι προσθήκες προσδοκούμε ότι θα δώσουν βάθος στην ομάδα και μετά θα κάνουμε το ταμείο. Ήρθαν αρκετοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές σε όλες τις ομάδες και θα έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

-Για τον Κακόριν: «Αποκτήθηκε με υποσχετική από τη Φιορεντίνα. Εξυπακούεται ότι πρόκειται για υπέρβαση. Μιλάμε για έναν παίκτη που άρχισε την καριέρα του στη Διναμό Μόσχας και είναι ο νεότερος σκόρερ της στην πρώτη κατηγορία. Η Ανζί πλήρωσε 19 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει αλλά δεν προχώρησε και τελικά πήγε σε Ζενίτ, έπαιξε και στη Φιορεντίνα. Έχει συμμετοχή σε 2 Euro και σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα και περιμένουμε να επιβεβαιώσει το βιογραφικό του με… γκολ. Έκανε προετοιμασία με τη Φιορεντίνα, αν δεν είναι στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας με τους υπόλοιπους παίκτες μας θα είναι κοντά».

-Για τον Στεπίνσκι: «Είναι πάλι ως δανεικός από τη Βερόνα. Τον φέραμε ξανά λόγω του τραυματισμού του αν και είναι κάπως οξύμωρο. Πολύ δύσκολα θα τον κρατούσαμε, αλλά ήρθε ο τραυματισμός του, δεν έμεινε στη Βερόνα και μπορέσαμε να τον φέρουμε πίσω. Δεν είναι έτοιμος αλλά στις επόμενες βδομάδες θα μπει ξανά στην ομάδα. Θα διαφανεί τις επόμενες μέρες πότε θα επιστρέψει, όταν θα περάσει από εξετάσεις. Θα μπει σιγά σιγά».

-Για Μεντιούπ και Μποακέ: «Ο Μποακέ είναι ένα σύγχρονο μπακ, παίζει όλη τη γραμμή. Μπορεί να παίξει και δεξί μπακ, θα δώσει μεγαλύτερο βάθος. Ο Μεντιούπ ήρθε με ελευθέρα μεταγραφή από την Μπορντό. Είναι ένας ψηλός αμυντικός, έπαιξε πέρυσι στην πρώτη κατηγορία με την Μπορντό, η οποία υποβιβάστηκε και βρήκαμε την ευκαιρία να πάρουμε την υπογραφή του».

-Για το ρόστερ: «Θεωρούμε ότι είμαστε πλήρης, αλλά θα πρέπει να το δούμε και στο γήπεδο. Θεωρούμε ότι έχουμε μία πλήρη, γεμάτη ομάδα».

-Για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό: «Ο προπονητής μας έχει καταστρώσει τα πλάνα του για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

-Για το ότι ο κόσμος πιστεύει ότι ο Άρης μπορεί για το πρωτάθλημα: «Δεν γίναμε ξαφνικά υπερομάδα επειδή πέρυσι βγήκαμε Ευρώπη. Δεν μπορείς να πας κατευθείαν στο εκατό, πρέπει να πας σιγά σιγά».