Άλλο Ευρώπη (εντελώς διαφορετικό επίπεδο) κι άλλο Κυπριακό πρωτάθλημα και πλέον το έχει αντιληφθεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό και ο τεχνικός της ΟμόνοιαςΟ Νιλ Λένον, μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τις δυο ήττες σε τρία ματς, φαίνεται ότι θα αλλάξει κάποια πράγματα στην ομάδα, ώστε να μπορέσει να παρουσιαστεί καλύτερη, βελτιωμένη και πιο αποτελεσματική, για να μπορέσει να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΕΝΠ. Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για το «τριφύλλι», έστω και αν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς στην ομάδα. Το σκηνικό με τους τραυματίες, θα ξεκαθαρίσει εντελώς στην απογευματινή προπόνηση, στην μοναδική επί κυπριακού εδάφους (έγινε και μια χθες στην Ισπανία-αποθεραπεία βασικά) πριν την αναμέτρηση στο ΓΣΠ.
Όπως όλα δείχνουν ο κ. Λένον θα αλλάξει τον σχηματισμό και θα παίξει με τέσσερις στην άμυνα, με επιθετικό μέσο και ακραίους επιθετικούς (4-2-3-1), ευελπιστώντας ότι η ομάδα θα λειτουργήσει καλύτερα και θα πέτυχει τον στόχο της.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Όσον αφορά τον Φαμπιάνο και παρά τις χθεσινές πληροφορίες, εντούτοις θα δοκιμάσει σήμερα να προπονηθεί κανονικά και αν τα καταφέρει θα βρίσκεται στην αποστολή. Γιούστε και Κασάμα θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και δεδομένα δεν υπολογίζονται. Ξεκαθαρίζει το απόγευμα για Κούσουλο και Μπέζους. Οι περισσότερες πιθανότητες πάντως είναι να μην προλάβει ο Κύπριος μέσος, σε αντίθεση με τον Ουκρανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος ενδέχεται να είναι τελικά διαθέσιμος.