Στην ανάλυση του αγώνα στο ΓΣΠ μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Άρη, ο Πάμπος Χριστοδούλου ανέφερε στην ιστοσελίδα μας το πού υστέρησε η ομάδα της Λευκωσίας.

Για τον αγώνα: «Ο Άρης έδειξε ότι είναι μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Έχει οργάνωση, θέλει να πρεσάρει στο ένα τρίτο του αντιπάλου, να παίξει καλό ποδόσφαιρο ανά μεγάλα χρονικά διαστήματα. Πατούσε καλύτερα στο α’ ημίχρονο από το ΑΠΟΕΛ, προηγήθηκε, είχε φάσεις για να πετύχει κι άλλο γκολ. Στο β’ μέρος περίμενα ότι ο Άρης θα είχε πρεσάρει περισσότερο και να παίξει στην κόντρα, αλλά αντιθέτως το ΑΠΟΕΛ είχε την κατοχή, ο Άρης αδικαιολόγητα δεν κρατούσε την μπάλα. Το ΑΠΟΕΛ κρατούσε την μπάλα περισσότερο, αλλά δεν έφτιαχνε ευκαιρίες. Είχε έλλειψη ταχύτητας στο επιθετικό κομμάτι, είτε από τους εξτρέμ είτε από τους σέντερ φορ. Βγήκαν οι σέντρες, δεν μπορεί να πει κάποιος ότι δεν βγήκαν τα crosses αλλά ο Άρης ήταν καλός στο να ανακόψει αυτές τις προσπάθειες. Είχε πάθος, αλλά δεν είχε τις ιδέες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι ή κάποιους συνδυασμούς για να σπάσει την πολύ καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή του Άρη».

Για το ρόστερ: «Χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο με την Ανόρθωση είχε πάρει μία πολύ σημαντική νίκη. Ενισχύθηκαν όλες οι ομάδες, τα μπάτζετ ανέβηκαν, δεν είναι όπως παλιά που οι μεγάλες ομάδες ακόμη κι όταν δεν ήταν στα καλά τους, κατάφερναν να νικήσουν. Τώρα χάνεις βαθμούς. Έχουν μεγαλώσει αρκετές ομάδες. Μόνο με τη φανέλα πλέον δεν νικάς. Υπάρχουν οι παίκτες στο ΑΠΟΕΛ, έχει το υλικό, με τη συνεχή δουλειά μπορεί να πετύχει αρκετά πράγματα. Ας μη ξεχνάμε ότι έδωσε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια με ομάδες που θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό. Θα χαθούν πάρα πολλοί βαθμοί. Ας μη βιαζόμαστε…».

Ανδρέας Βεντούρης