Τα γκολ των Ράσφορντ και Σάντσο τελείωσαν το αήττητο σερί που έτρεχε η Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα από τον Δεκέμβρη του 2021, έχοντας μετρήσει 21 παιχνίδια χωρίς αρνητικό αποτέλεσμα μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας, 22ας Αυγούστου.
Η Λίβερπουλ ήταν αρκετά κακή στο «Ολντ Τράφορντ» στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης και ήρθε η ήττα που σήμανε ότι στην έναρξη του φετινού πρωταθλήματος πέρασε και η τρίτη αγωνιστική δίχως νίκη για το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ.
Αυτή η ήττα (2-1) από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν η πρώτη έπειτα από τον Δεκέμβρη του 2021 μετά από 21 ολόκληρα παιχνίδια σε επίπεδο πρωταθλήματος. Την τελευταία φορά που ηττήθηκαν οι Κυπελλούχοι Αγγλίας ήταν από τη Λέστερ στο King Power Stadium.
Τότε ήταν ένα γκολ από τον Αντεμόλα Λούκμαν στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης που κατέγραψε την ήττα για τη Λίβερπουλ (1-0), μέχρι να έρθει αυτή από τους «κόκκινους διαβόλους» τον φετινό Αύγουστο, αυξάνοντας τον προβληματισμό που επικρατεί στην κόκκινη πλευρά του Μέρσεϊσαϊντ για την απουσία νίκη στο πρωτάθλημα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
«Δεν είναι ότι αδιαφορούμε για την εικόνα του βαθμολογικού πίνακα αυτή τη στιγμή και για τη θέση στην οποία βρισκόμαστε, αλλά είναι η πραγματικότητά μας αυτή τη στιγμή» ανέφερε ο Γιούργκεν Κλοπ.