Τα νικηφόρα αποτελέσματα δεν συνεχίστηκαν για τη Λάτσιο. Οι Ρωμαίοι δεν βρήκαν ποτέ τη λύση στον γρίφο που τους είχε θέσει η Τορίνο στην ομώνυμη πόλη και με μοιραίο τον Ιμόμπιλε που σπατάλησε τις καλύτερες ευκαιρίες έμειναν μοιραία στο 0-0. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς πάντως άνηκε στους γηπεδούχους που απείλησαν στο 9΄με τον Σανάμπρια, προτού η Λάτσιο πάρει τα ηνία.
Στο 24΄οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ, όμως ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς έβαλε σπουδαίο στοπ στην προσπάθεια του Μάρουσιτς, κρατώντας στο μηδέν. Στο δεύτερο μέρος ο Ιμόμπιλε απείλησε σε δυο περιπτώσεις (55΄, 64΄) δίχως ωστόσο να καταφέρει να κάνει τη ζημιά, με την καλοστημένη Τορίνο να κρατάει τελικά ανέπαφη την εστία της μέχρι το τελικό σφύριγμα.
Παράλληλα βέβαια οι γηπεδούχοι απέτυχαν από την πλευρά τους να σκοράρουν για διαδοχικό τρίτο εντός έδρας παιχνίδι στη Serie A για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία και συνεχίζουν να ψάχνουν τον τρόπο προκειμένου να σπάσουν αυτή τη «μίνι» κατάρα.
Το αριθμητικό μειονέκτημα στοίχισε στην Ουντινέζε
Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση της Ουντινέζε απέναντι στην Σαλερνιτάνα (0-0). Η αποβολή του Πέρεζ στο 45+3΄στάθηκε καταλυτική για τους γηπεδούχους που τα βρήκαν σκούρα απέναντι στο σύνολο του Νικολά και κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν χάσει ακόμα και τον βαθμό της ισοπαλίας. Αμφότερες οι ομάδες πάντως στο τέλος του ματς έμειναν ανικανοποίητες, μιας και απέτυχαν να συλλέξουν το πρώτο τους τρίποντο στη Serie A.