Η αλήθεια να λέγεται, μια φημολογία γύρω από το όνομα του Χάρη Μαυρία παίζει εδώ και καιρό αλλά από τον Απόλλωνα έσπευδαν συνεχώς να τονίζουν ότι ο Ελλαδίτης δεν αποχωρεί.
Ακόμα και μετά την ανανέωση με τον Φιλιώτη αλλά και την απόκτηση του Καμπράλ.
Όλα αυτά μέχρι και το ταξίδι στο Ισραήλ, εκεί όπου όλοι περίμεναν τον Καμπράλ να είναι βασικός, τον Μαυρία μπακ-απ και τον Φιλιώτη μια τρίτη επιλογή που μπορεί να βοηθήσει σε άλλες θέσεις πέραν από την δεξιά πλευρά (το έκανε πολλές φορές και στη μεσαία γραμμή ακίδα και αριστερά).
Αν’ αυτού είδαμε τον Ανδρέα να παίρνει φανέλα βασικού, τον Καμπράλ να μπαίνει σαν αλλαγή στην προσπάθεια του Τσόρνιγκερ να διορθώσει κάποια πράγματα και τον Μαυρία να μην σηκώνεται από τον πάγκο.
Από εκείνη την στιγμή η φημολογία για τον Μαυρία εντάθηκε, με το ερώτημα αν θα παραμείνει ή όχι στο ρόστερ να κυριαρχεί σε κάθε συζήτηση σε…  Απολλωνίστικα πηγαδάκια.
Όπως και να έχουν τα πράγματα ο κατάλογος α’ των ξένων και κοινοτικών είναι υπερπλήρης, ή καλύτερα… ξεχείλισε, ακόμα και τώρα που το όριο είναι οι 17. Κάποιοι πρέπει να αποχωρήσουν ή αν δεν γίνει αυτό να μείνουν εκτός ρόστερ (και να πληρώνονται) και μένει να δούμε αν σε αυτού συμπεριληφθεί και ο Μαυρίας.
Πάντως δεν είναι όποιος και όποιος ποδοσφαιριστής. Πριν ενάμιση χρόνο ήταν στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνική Ελλάδας, πήρε πρωτάθλημα και μια πρωτιά με την Ομόνοια πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν (την πρώτη του στους πράσινους) και πήγε στον Απόλλωνα και εκεί που έκαιγε η μπάλα τα πήγε περίφημα και πανηγύρισε άλλο έναν τίτλο.