Από την Κυριακή θα αρχίσουν να σκέφτονται ξανά-από αγωνιστικής πλευράς πάντοτε-την Ντνίπρο στην ΑΕΚ, όταν δηλαδή θα αρχίζει η προετοιμασία αφού ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.
Το ενδιαφέρον στρέφεται στους τέσσερεις τραυματίες συν τον Νέναντ Τόμοβιτς. Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά: δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Φαράζ. Ο Γαλλομαροκινός μεσοεπιθετικός δέχθηκε χτύπημα στο κόκαλο χαμηλά στο πόδι (δεν έχει καμία σχέση το πρόβλημά του με το γόνατο) και αισθανόταν πόνο, γι’ αυτό ο Όλτρα τον άλλαξε αμέσως. Αναμένεται ότι θα είναι διαθέσιμος για τον επαναληπτικό.
Ο Ράφα Λόπες δέχθηκε χτυπήματα επίσης κάτω χαμηλά στο πόδι, γι’ αυτό είχε πρηστεί ο αστράγαλός του. Δεν είναι μυϊκό το πρόβλημά του κι εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα είναι κι αυτός έτοιμος.
Ούτε για τον Κέναν Πίριτς υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του που τον άφησε στον πάγκο στο ματς στη Σλοβακία. Θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, όπως και ο Άνχελ Γκαρσία, ο οποίος είχε μείνει στην Κύπρο για να συνεχίσει το πρόγραμμά του και δεν αποκλείεται ακόμη και την Κυριακή να μπει σε φουλ ρυθμούς.
Ολοκληρώνουμε με την περίπτωση του Νέναντ Τόμοβιτς, που είναι διαφορετική. Στην ΑΕΚ αναμένουν την επίσημη ενημέρωση από την ΟΥΕΦΑ για το μέγεθος της τιμωρίας του, ωστόσο στην προκειμένη, δεν υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία.
Περιμένουν στην ομάδα της Λάρνακας ότι η ποινή του ενδέχεται να φτάσει τις τρεις αγωνιστικές, αν όχι και περισσότερες… Αν έρθει κάτι διαφορετικό θα είναι βεβαίως καλοδεχούμενο, αλλά στην ΑΕΚ κρατάνε μικρό καλάθι για την τιμωρία του Σέρβου αμυντικού…

Ανδρέας Βεντούρης