Δηλώσεις σε βρετανικό Μέσο με αφορμή την κλήρωση της Ομόνοιας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League παραχώρησε ο Νιλ Λένον.
Ο προπονητής των πρασίνων μίλησε στο talkSPORT μετά την κλήρωση σχολιάζοντας την πρόκριση επί της Γάνδης καθώς και τις προσεχείς αναμετρήσεις της ομάδας του με τους «κόκκινους διαβόλους».

Διαβάστε όσα είπε…

«Ήταν ένα εντυπωσιακό επίτευγμα για την ομάδα. Η Γάνδη ήταν η δυσκολότερη ομάδα που είχαμε να κληρωθούμε και κληρωθήκαμε μαζί της. Τα πήγαμε πραγματικά καλά στα δύο παιχνίδια, παίξαμε πολύ καλά στον επαναληπτικό και ήμασταν εξαιρετικοί και εκεί. Είχαν κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο παιχνίδι, κάτι που θα περίμενες, αλλά στο δεύτερο τα πήγαμε πολύ καλά και είμαστε ενθουσιασμένοι.

«Με τη Γιουνάιτεντ το γήπεδο θα μπορούσε να γεμίσει τρεις φορές. Το γήπεδο χωράει περίπου 25.000 επομένως μπορείτε να φανταστείτε τον ενθουσιασμό».

«Κάνουν πολύ θόρυβο οι οπαδοί μας, θα έχουν φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα αλλά συμπεριφέρονται καλά και όλοι θα είναι ενθουσιασμένοι».

«Είναι πραγματικό αίνιγμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κοιτάζοντας από έξω πιστεύεις πως μάλλον κάτι πάει στραβά στα αποδυτήρια και ο Τεν Χαγκ πρέπει να πάρει κάποιες δύσκολες αποφάσεις κι αυτό δούλεψε απέναντι στη Λίβερπουλ. Ξέρω πως δέχονται πολλή κριτική και δικαίως αλλά βλέπεις την ποιότητα που έχουν»

«Δεν υπάρχει πίεση για εμάς στη διοργάνωση, μπορούμε να το απολαύσουμε πλέον, θα είναι σπουδαία εμπειρία για όλους, ειδικά για τους παίκτες».

«Το λατρεύω που είμαι στην Κύπρο. Πάντα ήθελα να δουλέψω στον ήλιο αλλά αυτό είναι ακραίο, πρέπει να προπονούμαστε αργά επειδή είναι πολλή ζέστη. Είναι σπουδαία τα γήπεδα, οι αγωνιστικοί χώροι είναι σε σπουδαία κατάσταση και είναι ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και βελτιώνεται».