Για τη μεταγραφή του στη Χάποελ Χάιφα μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου, αλλά και για τον αγώνα του Απόλλωνα με την Μακάμπι Χάιφα…
-Οι πρώτες εντυπώσεις: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, τα παιδιά με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Είναι λαός σαν εμάς. Είμαστε… ακριβώς οι ίδιοι. Παίζουμε στο γήπεδο που αγωνίστηκε χθες ο Απόλλωνας, αλλά δεν έχουμε τον ίδιο κόσμο με την Μακάμπι Χάιφα. Έχει 22-23 χιλιάδες διαρκείας και το γεμίζει σε κάθε ματς. Προσωπικά χρειάζομαι λίγες μέρες ακόμη και θα είμαι καλά».
-Για το πώς έγινε η μεταγραφή του: «Με πήρε ένας μάνατζερ και με ζήτησε για δοκιμαστικά η ομάδα που βρισκόταν για προετοιμασία στη Λεμεσό. Έπαιξα σε δύο φιλικά, τα πήγα καλά και συμφωνήσαμε. Ο Νιρ Κλίνγκερ ήταν ο κύριος λόγος που ήρθα στην ομάδα. Είναι θρύλος εδώ στο Ισραήλ. Δεν τον ήξερα από πριν, αλλά όταν μιλήσαμε μου άρεσε ο τρόπος του. Προτίμησα το εξωτερικό, ήθελα να κάνω κάτι καινούριο στην καριέρα μου. Είχα κάποιες προτάσεις αλλά δεν με ικανοποίησαν».
-Οι στόχοι του: «Στόχος μου είναι να παίξω όσο πιο πολλά παιχνίδια μπορώ και να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα. Οι στόχοι της ομάδας μου είναι η πρώτη εξάδα και το κύπελλο».
-Για το ματς του Απόλλωνα: «Οι συμπαίκτες μου, μού έλεγαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κοντράρει ο Απόλλωνας την Μακάμπι. Εγώ έλεγα ότι είναι στο 50-50 αλλά μου έλεγαν ότι δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση».