Έχοντας πάνω από 12 χιλιάδες κόσμο στις εξέδρες, το ΑΠΟΕΛ μπορεί να αισθάνεται ότι έχει τον 12ο παίκτη στο πλευρό του για να σπρώξει την ομάδα στην υλοποίηση του στόχου της, στο αποψινό (20:00) παιχνίδι με την Κιζιλζάρ στο ΓΣΠ, το πρώτο για τον Γ’ Προκριματικό Γύρο του Europa Conference League.
Η αποφασιστικότητα υπάρχει αλλά θα πρέπει να αποδειχθεί και στο γήπεδο. Ας μη ξεχνάμε ότι οι Καζάκοι πήραν την πρόκριση επί της Όσιγεκ εκτός έδρας, συνεπώς, το ΑΠΟΕΛ καλείται να δείξει ότι το πάθημα των Κροατών έγινε δικό του μάθημα.
Απαιτείται η μέγιστη προσπάθεια από όλους και θα είναι πολύ σημαντικό για τους «γαλαζοκίτρινους» να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα και να βάλουν στο… παιχνίδι τον κόσμο τους, προκειμένου να κατακτηθεί το αποτέλεσμα που θα βάλει τις βάσεις πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο Καζακστάν σε μία βδομάδα.

-ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Μία θέση φαίνεται ότι… παίζεται για το αρχικό σχήμα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με την Μπότεφ κι ο λόγος για το αριστερό άκρο της επίθεσης, την οποία διεκδικούν οι Εφραίμ και Θεοδώρου.
Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Μπέλετς, με τους Καρώ και Κρέσπο στα στόπερ, έχοντας δεξιά τον Τσεπάκ κι αριστερά τον Φεράρι. Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Νταουσβίλι, Ντάλσιο και Σαρφό, με τον Ντονγκαλά δεξιά κι έναν εκ των Εφραίμ-Θεοδώρου αριστερά, με τον Μάριο Ηλία στην κορυφή της επίθεσης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ο Βέλγος Έρικ Λάμπρεχτς θα είναι ο διαιτητής του αποψινού αγώνα στο ΓΣΠ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τζο Ντε Βέιρντ και Ματίας Χίλαερτ, με τέταρτο τον Τζάσπερ Φεργκούτ.

Ανδρέας Βεντούρης