Άργησε αρκετά, αλλά φαίνεται ότι πλησιάζει η 5η μεταγραφική προσθήκη στο ρόστερ της Ομόνοιας. Όπως ανέφερε χθες και ο ε.τ. Ανδρέας Δημήτριου, οι «πράσινοι» είναι κοντά στην υλοποίηση μεταγραφής, η οποία είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ώρες. Με τον ποδοσφαιριστή υπάρχει προφορική συμφωνία και γίνεται διευθέτηση για να έρθει στην Κύπρο. Δεν αναφέρονται παραπάνω λεπτομέρειες, αλλά είναι πιθανό να αγωνιζεται στη μεσαία γραμμή.
ΔΕΝ επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι η ομάδα είναι κοντά και σε δεύτερο ποδοσφαιριστή, αν και συνεχίζονται καθημερινά οι επαφές σε μια προσπάθεια να προκύψει περαιτέρω ενίσχυση το επόμενο διάστημα.
Η Ομόνοια θα κάνει (στο σύνολο) 4 μεταγραφές, αριστερό μπακ, οκτάρι, δεκάρι και επιθετικό.
Βλέποντας και την εικόνα της ομάδας στο φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών, απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο, είναι εύκολο να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε ότι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ και μάλιστα… χθες, αν είναι δυνατό, η ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις.
Χρειάζεται να μπει παραπάνω ποιότητα στην ομάδα ειδικά στην μεσαία και επιθετική γραμμή και περισσότερες επιλογές για τον προπονητή. Η ομάδα «φωνάζει» ότι πάσχει και οργανωτικά, αλλά και στο γκολ…