Απογοητευμένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα.
Η αρχική τοποθέτηση: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Για το πρώτο ημίχρονο, είμαι θυμωμένος γιατί είχα προειδοποιήσει τους παίκτες. Ζήτησα να πιέσουν ψηλά, να έχουμε κατοχή και να απειλήσουμε, αλλά δεν κάναμε τίποτε. Δεν κερδίσαμε ούτε ένα κόρνερ. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και η ευθύνη είναι δική μου. Ίσως, δεν τους έστειλα το σωστό μήνυμα. Στο δεύτερο ημίχρονο, πήραμε ρίσκο και μπορούσαμε και να νικήσουμε αλλά και να χάσουμε. Ο αντίπαλος είχε 2-3 ξεκάθαρες ευκαιρίες. Εμείς δεν είχαμε τις ξεκάθαρες ευκαιρίες. Πρέπει να βελτιωθούμε για τη συνέχεια».
Για το ροτέισιον: «Κάποιοι παίκτες ήταν κουρασμένοι. Διάλεξα τους καλύτερους 11 για να πάρουν τη νίκη. Αλήθεια είναι ότι δεν έκανα αυτά που έπρεπε. Ασφαλώς και είναι δική μου η ευθύνη. Πήρα κάποιες αποφάσεις και φάνηκε ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν τα πήγαν καλά. Δεν μπορούμε να παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια με τους ίδιους παίκτες».
Για το ότι δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες χωρίς να επιτευχθεί γκολ: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ. Μόνο με κάποια σουτ απειλήσαμε. Για μένα αυτό δεν είναι αρκετό. Στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε με 3άδα στην άμυνα, πήραμε ρίσκο και είχαμε μεγαλύτερη απειλή. Αυτό είχε αντίκτυπο και στην άμυνα, αφού απειληθήκαμε 2-3 φορές με δοκάρι και χαμένο τετ α τετ του αντιπάλου. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε και εμείς ευκαιρίες και μπορούσαμε να νικήσουμε, αλλά και να χάσουμε».
Αν χρειάζεται επιθετικό: «Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Έχουμε τον Λόπες, τον Τρισκόφσκι που ήταν ο πρώτος σκόρερ πέρσι, τον Ολατούντζι, αλλά και τον Ρόμο. Είναι το πρώτο ματς που δεν σκοράρουμε. Το πρόβλημα μας ήταν η ένταση, η επιθυμία για τη νίκη».