Oι δηλώσεις του προπονητή της Μακάμπι Χάιφα, Μπαράκ Μπαχάρ, στη διάσκεψη τύπου για τον επαναληπτικό με τον Απόλλων στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Όλα όσα είπε: 
«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ματς στην έδρα μας, αλλά και γενικά, παρουσιαστήκαμε έτοιμοι στους προηγούμενους αγώνες και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Έχουμε κίνητρο και αυτό είναι το ότι καμία ομάδα από το Ισραήλ δεν κέρδισε Κυπριακή ομάδα εκτός έδρας. Οι παίκτες πρέπει να δώσουν το 100% στο γήπεδο αγνοώντας το σκορ του πρώτου ματς. Εννοείται ότι θέλουμε τη νίκη για να χαροποιήσουμε τους οπαδούς μας που θα έρθουν αλλά και αυτούς που έμειναν πίσω στη χώρα και έχουν πληγεί από τα τελευταία γεγονότα (σ.σ. πόλεμος στη Γάζα)».
Αν θα προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα: «Για να είμαι ειλικρινής το σκέφτομαι. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω αλλά το σίγουρο είναι πως οι παίκτες που ήταν στον πάγκο διεκδικούν μια θέση στην 11άδα».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Σούντγκρεν: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στη Μακάμπι, είναι μια μεγάλη ομάδα. Έπαιξα και σε άλλους μεγάλους συλλόγους, αλλά η Μακάμπι έχει κάτι το ιδιαίτερο. Ήθελα να βρω μια ομάδα με οργάνωση και επαγγελματισμό και θεωρώ μεγάλο βήμα τη μεταγραφή μου στη Μακάμπι και είμαι ευχαριστημένος με την επιλογή μου».