Ανακοίνωση από την Ομόνοια για την μεγάλη επιτυχία του καλλιτέχνη φίλου της ομάδας.

Αναλυτικά:

Ακόμη ένα παγκόσμιο ρεκόρ για την Κύπρο κατέκτησε πρόσφατα ο φίλαθλος της ομάδας, Χρίστος Κακουλλής. Ο καλλιτέχνης κατάφερε να εξασφαλίσει το τρίτο του Παγκόσμιο ρεκόρ, καθώς σχεδίασε το πιο μικρό καράβι που σχεδιάστηκε ποτέ πάνω σε καμβά.

Ο Χρίστος όχι μόνο εξασφάλισε την πιστοποίηση για το ρεκόρ του, αλλά έφερε στην Κύπρο το μετάλλιο της πρώτης θέσης στον κόσμο! Ο μικρότερος πίνακας σε καμβά στον κόσμο έχει διαστάσεις 0x48cm και είναι μικρότερος από μισό εκατοστό.

«Το καταραμένο καράβι του Θησέα» είναι εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία και πρόκειται για ένα έργο πάνω σε καμβά, διαστάσεων 0,48 cm. Το έργο απεικονίζει μια μαύρη σκιά του καραβιού του Θησέα. Το ρεκόρ πιστοποιήθηκε στις 12 Μαΐου και είναι το δεύτερο παγκόσμιο ρεκόρ για τον εν λόγω πίνακα.

Το μετάλλιο αποτελεί την υψίστη τιμή για τον καλλιτέχνη γιατί τον φέρνει στην πρώτη θέση ανάμεσα σε τόσους πολλούς καλλιτέχνες. Η Κύπρος μας από σήμερα μετρά το πρώτο της μετάλλιο σε παγκόσμιο ρεκόρ και το πρώτο μετάλλιο στις τέχνες.

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Από μόνη της, η ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με ενέπνεε. Από μωρό την ακολουθούσα στο γήπεδο. Η τέχνη μου και οι ιδέες τις ΟΜΟΝΟΙΑΣ ταυτιζόνται. Το ρεκόρ και το μετάλλιο είναι αφιερωμένο σε όλη την Κύπρο. Κάνοντας το ρεκόρ ήθελα να κερδίσω ένα προσωπικό στοίχημα με τον εαυτό μου. Ο Θήσεας με ενέπνευσε να κάνω τον μικρότερο πίνακα. Ήθελα ο πίνακας μου να έχει μια ιστορία πίσω του. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο τον κόσμο που αγκάλιασε την τέχνη μου και ιδιαίτερα τον Πράσινο ΛΑΟ», το σχόλιο του Χρίστου στην ιστοσελίδα μας.

Συγχαρητήρια Χρίστο και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!