Μετά το τέλος του φιλικού της Ανόρθωσης με την Χάποελ Πέταχ Τίκβα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), μίλησε στην κάμερα της Cablenet ο τερματοφύλακας της «Κυρίας» Νεόφυτος Μιχαήλ.
«Είναι μόλις η τρίτη μας μέρα στην Πολωνία. Ήταν ένα φιλικό που έπρεπε να γίνει. Οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες μέχρι να μάθει ο κάθε ένας τους συμπαίκτες του. Μπήκαμε καλύτερα στο α’ ημίχρονο, ήμασταν πιο σωστοί αλλά οι αλλαγές δεν βοήθησαν στο να συνεχιστεί η υπεροχή. Τα φιλικά είναι για τον προπονητή και για εμάς για να βρούμε πατήματα. Έχουμε άλλα πέντε φιλικά και με την σωστή δουλειά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει να είμαστε» είπε αρχικά.
Έπαιξες για πρώτη φορά με την φανέλα της Ανόρθωσης: «Είναι νέα αρχή για εμένα, νέα ομάδα, οι στόχοι είναι ψηλοί. Ξέρω που βρίσκομαι, ξέρω ποια είναι η Ανόρθωση. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την Ανόρθωση. Εννοείται ότι θέλω να αγωνίζομαι αλλά ξέρω ποιον έχω μπροστά μου. Σέβομαι και τον Λόρια και τον Γιώργο και θα δουλέψουμε με τον Ζόλταν Νάγκι».
Για την μικρή ομάδα των τερματοφυλάκων: «Με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Τον Γιώργο τον ξέρω καλά από το ΘΟΪ, τον Γκιόργκι τον ξέρω σαν αντίπαλο και τώρα είμαστε μαζί. Μέρα με την μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι».