Η πρώτη Κυπριακή ομάδα που θα μπει στο αεροπλάνο για ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι η ΑΕΚ η οποία το βράδι του Σαββάτου (20:20) αναχωρεί για την Δανία με ναυλωμένη πτήση των Κυπριακών Αερογραμμών ενόψει και της αναμέτρησης της Τρίτης με την Μίντζιλαντ για το Champions League.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές πέραν τον… κομμένων θα μπουν στο αεροπλάνο και υπολογίζονται κανονικά μιας και δεν προκύπτει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα.
Αυτοί που θα μείνουν πίσω είναι οι Ματ Νταρμπισάιαρ, Εσπινόσα και Τάντι.
Την αποστολή θα ακολουθήσουν περίπου 100 φίλοι της ομάδας, ενώ ακόμα καμιά 50αριά θα ταξιδέψουν μεμονωμένα για να βρεθούν το βράδι της Τρίτης (20:45) στις κερκίδες της «MCH Arena» και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους σε αυτό το ιστορικό ματς.

Χρίστος Χρίστου

Η επίσημη ενημέρωση για το πλήρες πρόγραμμα:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι το βράδυ είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής της ομάδας μας με ειδική ναυλωμένη πτήση για την Δανία, ενόψει του πρώτου αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League με αντίπαλο την FC Midtjylland, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (19/07, 19:45 τοπική ώρα (20:45 ώρα Κύπρου).
Την Κυριακή (17/07) η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει προπόνηση, η οποία θα είναι κλειστή για το κοινό και τους δημοσιογράφους.
Την Δευτέρα (18/07) στις 19:30 τοπική ώρα (20:30 ώρα Κύπρου) θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας μας στη MCH Arena. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά. Πριν την έναρξη της προπόνησης στις 18:30 τοπική ώρα (19:30 ώρα Κύπρου) θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας Jose Luis Oltra, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής.
H αποστολή της ομάδας μας θα επιστρέψει στην Κύπρο την Τετάρτη (20/07).