Ο Ντάργουιν Νούνιες απάντησε προς όλους όσοι βιάστηκαν! Σκόραρε τρεις φορές σε διάστημα 22′ και συνολικά τέσσερις έχοντας περάσει με αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του τρίτου φιλικού προετοιμασίας για τη Λίβερπουλ το φετινό καλοκαίρι! Έτσι οι «κόκκινοι» έφτασαν στο τελικό 5-0 απέναντι στην Λειψία επί γερμανικού εδάφους.
Επιτέλους, ο Ουρουγουανός επιθετικός έσπασε το ρόδι, χαμογέλασε, το χάρηκε με τους νέους του συμπαίκτες και πλέον τόσο ο ίδιος, όσο και ο Γιούργκεν Κλοπ αλλά και οι οπαδοί της Λίβερπουλ θα ευελπιστούν σε ανάλογη και ακόμα καλύτερη συνέχεια.
Η Κυπελλούχος Αγγλίας άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό έπειτα από ωραία συνεργασία του Μοχάμεντ Σαλάχ και 1-2 με τον Φιρμίνο για να πλασάρει ο Αιγύπτιος εύκολα στη γωνία και να γράψει το 1-0. Για δεύτερη φορά στη φετινή προετοιμασία σκόραρε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας για την περασμένη σεζόν και ήταν εκείνος που επέτρεψε στον Νούνιες να ανοίξει λογαριασμό στο δεύτερο μέρος.
Ο Λουίς Ντίας κέρδισε πέναλτι στο 48′ και ο Σαλάχ το άφησε στον 22χρονο επιθετικό για να σκοράρει εκείνος και να διπλασιάσει τα τέρματα της νέας του ομάδας. Κι αφού έβαλε το πρώτο, ο Νούνιες έφτασε και στο δεύτερο δικό του γκολ στο 51′, έπειτα από μπαλιά του Αλεξάντερ – Άρνολντ, δυο επαφές για να φύγει στο χώρο και ωραίο τελείωμα χαμηλά για το 3-0 των «κόκκινων».
Το τέταρτο γκολ της ομάδας του Kloppo και το τρίτο του Νούνιες στη βραδιά ήρθε στο 69ο λεπτό με τον Έλιοτ να κάνει το γύρισμα από δεξιά και τον Ουρουγουανό να πλασάρει εύστοχα, ενώ, στο φινάλε με μονοκόματο δεξί πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 ολοκληρώνοντας το προσωπικό του καρέ στη βραδιά!