Ο προπονητής της Νέφτσι, Λαουρέντιου Ρέχεκαμπφ, δήλωσε στη διάσκεψη τύπου ενόψει του Άρη, πως η ομάδα του θα μιλήσει στο γήπεδο. Παράλληλα, ο κόουτς των Αζέρων, αναφέρθηκε σε παράπονα για τη διαιτησία του ματς στην «Αρένα», ενώ τόνισε πως ο Άρης πίεσε ψηλά στον πρώτο αγώνα. 
Αναλυτικά:
«Το πρώτο ματς το χάσαμε με κακή εμφάνιση, και αύριο έχουμε μια ευκαιρία να επανορθώσουμε. Αναλύσαμε σε μεγάλο βαθμό το πρώτο παιχνίδι. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε. Έχουμε σεβασμό στον Άρη, όμως πιστεύουμε και στη δική μας ομάδας. Δεν θέλουμε να πούμε περισσότερα και θα μιλήσουμε αύριο στο γήπεδο».
Για το αν έχει πίεση για το αυριανό ματς: «Ελπίζω να σας μεταφράζουν ότι λέω. Δεν είμαι εδώ να μιλήσω για τον Άρη. Είμαι εδώ να πω την γνώμη μου και να στείλω ένα μήνυμα στους φίλαθλους μας ότι αύριο θα παλέψουμε. Δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε. Κοιμηθήκαμε τα πρώτα 20 λεπτά του πρώτου ματς και δεχθήκαμε 2 γκολ και να είμαστε ειλικρινείς έπρεπε να δεχτούμε και τρίτο. Όμως το παίρνουμε ως σημάδι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ. Δεν θα σκοράρομε 5, γκολ αλλά θα παλέψουμε».