Πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση δύο ακόμα μεταγραφών το ΑΠΟΕΛ. Έχουν δρομολογηθεί σχεδόν τα πάντα για να καταφέρει στα επόμενα 24ωρα να εξασφαλίσει την υπογραφή δύο ποδοσφαιριστών που θα καλύψουν αντίστοιχες θέσεις στο ρόστερ και πιο πολύ στην 11άδα.
Αναλυτικά τα δεδομένα για τις δύο μεταγραφές που έχουν προχωρήσει και οι οποίες εκτός απροόπτου θα ολοκληρωθούν.
ΜΑΡΚΙΝΙΟΣ: Ο Βραζιλιάνος που είναι κλασικός αριστερός ακραίος επιθετικός θα μπει στο αεροπλάνο για να έρθει μάλλον απευθείας στην Κύπρο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί από βδομάδας στις προπονήσεις.
Ο Μάρκους Βινίσιους Σόουζα (Μαρκίνιος) γεννήθηκε στις 26-1-1997 και η καριέρα του μέχρι τώρα, είναι μόνο σε ομάδες της Βραζιλίας. Έχει ύψος 1.75 και άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Κορίνθιας αλλά συνήθως δινόταν δανεικός σε άλλες ομάδες της χώρας. Συνολικά στην Κορίνθιας είχε 10 συμμετοχές.


ΦΕΡΑΡΙ: Ο Αργεντινός θεωρείται με τη σειρά του κλασικός αριστερός ακραίος αμυντικός.Ο Φράνκο Άριελ Φεράρι, γεννήθηκε στις 9-5-1992 έχει ύψος 1.67 και την τελευταία 3ετία αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου. Ήταν μάλιστα βασικό στέλεχος με 31 συμμετοχές στη σεζόν 2019-20, με 31 επίσης συμμετοχές στη σεζόν 2020-21 και 28 συμμετοχές στη σεζόν 2021-22.
Το ΑΠΟΕΛ, ήρθε σε επαφή με τον Ολυμπιακό Βόλου που θα αποζημιωθεί με ένα ποσό γύρω στις 60 χιλιάδες ευρώ ενώ επήλθε συμφωνία με τον παίκτη για συμβόλαιο δύο χρόνων.
Αυτό που απομένει, είναι να υπογράψει ο Ολυμπιακός Βόλου την καταρχήν συμφωνία κάτι που περιμένουν στο ΑΠΟΕΛ για να έρθει Κύπρο ο ποδοσφαιριστής.