Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα περιλαμβάνει ακόμα έναν επιθετικό, έναν ακραίο επιθετικό και ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό.
Πάμε να δούμε πως έχουν τα δεδομένα για την κάθε θέση και γιατί ο ακραίος επιθετικός αποτελεί προτεραιότητα.
ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ: Πέραν από τον Παναγιώτη Αρτυματά, υπάρχει πρόθεση να αποκτηθεί ακόμα ένας Κύπριος για τα στόπερ και φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Ζαχαρία Άδωνη. Τις τελευταίες μέρες το θέμα επανήλθε γερά στο προσκήνιο μετά τη νέα επαφή Κίρζη-Κίκη Φιλίππου και εφόσον προκύψει καλή θέληση οι δύο πλευρές θα τα βρουν.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: Η επιστροφή του Γιάνκα… χαλάρωσε λίγο τον προπονητή και την ομάδα προγραμματισμού. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ψάχνουν για περίπτωση επιθετικού που θα κάνει την διαφορά αλλά δεν πιέζονται τόσο πολύ μιας και έχουν τις επιλογές των Ντιγκινί, Νταμπό και Γιάνκα, ενώ είναι και ο Ιωάννης Πίττας τον οποίο ο Τσόρνιγκερ έχει σαν επιθετικό στο μυαλό του (αυτό μας έδειξε πέρσι).
ΑΚΡΑΙΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: Πέραν από τον Βα θα αποκτηθεί άλλος ένας ποδοσφαιριστής για τα άκρα της επίθεσης. Με βάση τα όσα προαναφέραμε για τον κεντρικό αμυντικό και τον επιθετικό για τους οποίους κινούνται πλέον πιο… χαλαρά, ο ακραίος επιθετικός αποτελεί την προτεραιότητα. Εκεί έχει ρίξει το βάρος ο Κονναφής σε συνεργασία με τον Τσόρνιγκερ, αξιολογούν περιπτώσεις, κάποιες είναι πολύ καλές και έχουν προκριθεί και θα το πιέσουν το θέμα για να κλείσει αν είναι δυνατόν πριν από την αναχώρηση για την Αυστρία.

Χρίστος Χρίστου