Για τον προγραμματισμό και την έναρξη της προετοιμασίας μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ.

Για την προετοιμασία: «Αρχίσαμε σήμερα την προετοιμασία με πρωινή προπόνηση, θα γίνει και απογευματινή. Το Σάββατο θα έχουμε το πρώτο μας φιλικό με την ΑΠΕΑ στο γήπεδο του Ακρωτηρίου και θα είναι ανοικτό για τον κόσμο αφού δεν έχουμε προγραμματίσει ανοικτή προπόνηση. Θα ανακοινώσουμε εντός της βδομάδας την ώρα έναρξης του φιλικού. Θα γίνουν τρία φιλικά παιχνίδια, εκτός από το ματς με την ΑΠΕΑ θα παίξουμε με την ΑΕΖ και τη Δόξα. Θα γίνουν και 3-4 φιλικά στο εξωτερικό».

Για τις μεταγραφές: «Ελπίζουμε ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε μαζί μας κάποια νέα πρόσωπα και θα ενταχθούν στην ομάδα. Θέλουμε παίκτες καλούς, ποιοτικούς παίκτες. Να μην αγχώνεται ο κόσμος, υποσχόμαστε ότι θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει».

Για όσους είναι εκτός πλάνων: «Οι ποδοσφαιριστές που δεν είναι στα πλάνα, δεν θα είναι και στις προπονήσεις της ομάδας. Θα προπονούνται σε ατομικό επίπεδο. Όσοι είναι εκτός πλάνων του Σίλας δεν θα είναι στην προπόνηση».

Για τα διαρκείας: «Είμαστε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι από τη διάθεση. Έχουμε ξεπεράσει τον περσινό αριθμό, δείχνει τη… δίψα του να είναι κοντά στην ομάδα και στο καινούριο γήπεδο. Χαιρόμαστε που βλέπουμε οικογένειες να επιστρέφουν. Είμαστε στα 1500 διαρκείας χωρίς να υπολογίσουμε τις θέσεις των VIP. Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τις τρεις χιλιάδες και θα το κάνουμε εύκολα».