Ο προπονητής της ΑΕΚ  ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα μίλησε για τον επαναληπτικό της Τρίτης με την Μίντζιλαντ στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Champions League.

«Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι για την ΑΕΚ. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να καταφέρουμε να γράψουμε ιστορία. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για την ομάδα μας» δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Μικέλ Γκονζάλεθ που είπε τα ακόλουθα: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στη Δανία. Έχουμε αρκετές πιθανότητες να περάσουμε. Θα είναι δύσκολο αλλά όλοι ξέρουμε την σημαντικότητα του αγώνα. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για τον κόσμο μας. Είναι πολύ σημαντικό για μας να έρθουν στο γήπεδο».

Για τα αγωνιστικά και αν ο Γκάμα είναι έτοιμος (ερώτηση στον Όλτρα): «Θα έχω όλους τους παίκτες στη διάθεση μου, μέσα θα είναι και ο Γκάμα».

Για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ: «Πρέπει να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι, όπως το β’ ημίχρονο στη Δανία. Αυτό δεν το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο και δεν κρατήσαμε καθόλου μπάλα».

Για το αν θα κάνει αλλαγές: «Είναι πιθανόν να κάνουμε 1-2 αλλαγές. Καλούμε να επιλέξω το καλύτερο δυνατό σχήμα. Είμαι ικανοποιημένος από την εντεκάδα στο πρώτο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ο ίδιος θα κάνει ντεμπούτο στην «Αρένα»: «Είναι σημαντικό για μένα. Έχω μεγάλο κίνητρο. Ελπίζω η ομάδα να κάνει ένα καλό παιχνίδι και να την βοηθήσει και ο κόσμος»

Για τον Σίστο της Μίντιλαντ ο οποίος επέστρεψε: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Σίγουρα θα παίξει και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».