Δεν θα είναι απλά μία ακόμα πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο, αλλά κάτι παραπάνω. Με τα δεδομένα όπως δημιουργούνται πλέον στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, που θέλει άλλες ομάδες να έχουν ήδη ξεπεταχτεί, η ΑΕΚ σαν παραδοσιακή πλέον μεγάλη ομάδα που διεκδικεί κάθε χρόνο διάκριση, θέλει με μία επιτυχία κόντρα στην Μίντζιλαντ όχι απλά να διατηρήσει το ρόλο της αλλά να τον κάνει ακόμα πιο ισχυρό.
Για πολλούς και είναι αλήθεια, η ρεβάνς την ερχόμενη Τρίτη με τους Δανούς, θεωρείται κα είναι ματς σταθμός.
Από αγωνιστικής αλλά και οικονομικής άποψης. Αγωνιστικά, θα αποκτήσει τεράστια ώθηση η ομάδα και εννοείται ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, ενώ οικονομικά, μπορεί να υπάρχει εδώ και χρόνια η γνωστή σιγουριά, όμως με ακόμα περίπου 5 εκατομμύρια έσοδα, πολλά μπορούν να αλλάξουν.
Μέχρι και επιπλέον μεταγραφές, χωρίς κανένα άγχος. Άρα λοιπόν, είναι απόλυτα φυσιολογικό να ζουν και να αναπνέουν άπαντες για τον αγώνα που έρχεται.


Φαίνεται πάντως, ότι αρχίζουν όλοι α καταλαβαίνουν την σπουδαιότητα του ματς και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι παρατηρείται έντονη κινητικότητα του κόσμου που αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό για το επόμενο 48ωρο, ίσως να αγγίξει ή και να ξεπεράσει τις 5 χιλιάδες η προσέλευση που θα σημαίνει και καυτή ατμόσφαιρα.
Τα υπόλοιπα βέβαια που αφορούν τον βαθμό ετοιμότητα της ομάδας είναι θέμα προπονητή και ποδοσφαιριστών.