Στον Άρη μετά από τον αποκλεισμό της Ευρώπης, έχουν συγκεντρωθεί στο να ολοκληρώσουν τις τελευταίες τους μετεγγραφές και να μπει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα περισσότερο ενισχυμένη έτσι ώστε να μπορέσει να πετύχει τους ψηλούς της στόχους.
Τα διπλά παιχνίδια με την Νέφσκι έδωσαν την ευκαιρία να βγουν κάποια συμπεράσματα που θα χρησιμοποιηθούν με σκοπό να βελτιωθεί η «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ο Άρης την δεδομένη στιγμή έχει πέντε θέσεις διαθέσιμες στον κατάλογο Α μετά την αλλαγή σε 17 ξένους-κοινοτικούς, και θα τις αναλώσει για ενίσχυση σε άμυνα και επίθεση. Οι υπεύθυνοι προγραμματισμού ίσως ψάξουν για ένα ακόμα επιθετικό κορυφής που θα πλαισιώσει τους Γκομίς και Σικόρσκι.
Το όνομα του Στεπίνσκι επανήλθε στο προσκήνιο αλλά η περίπτωση του Πολωνού στράικερ μονό εύκολη δεν είναι. Ο 27χρόνος επιθετικός είναι σε περίοδο αποκατάστασης από τον σοβαρό τραυματισμό του. Το ψηλό ποσό που απαιτείται από την Βερόνα ως δανεισμός αλλά και οι απαιτήσεις του ιδίου του ποδοσφαιριστή δυσκολεύουν την κατάσταση. Αν σε αυτό προσθέσουμε και το γεγονός ότι κανείς δεν ξέρει πως θα παρουσιαστεί ο ίδιος μετά τον τραυματισμό του, υπάρχουν (και είναι λογικό) αρκετές επιφυλάξεις για να βάλει ξανά την πράσινη φανέλα.
Πέραν της επιθετικής ενίσχυσης, θέλουν να δυναμώσουν και την άμυνα της ομάδας με την προσθήκη ενός τουλάχιστον κεντρικού αμυντικού. Οι Ντελμίρο, Μπρόρσον, Γιαγκό είναι οι βασικές επιλογές όμως σε ένα μαραθώνιο θα χρειαστούν λογικά περισσότερες επιλογές από την στιγμή που ο Aλεξέι Σπιλέφσκι επιλέγει συχνά να παίζει με τριάδα στην άμυνα.

Αριστείδου Μιχαήλ