Μπρούνο Γκάμα και Χοσέ Λουΐς Όλτρα θα συνεργαστούν για δεύτερη φορά στην καριέρα τους, αυτή τη φορά στην ΑΕΚ, μετά και την επισημοποίηση της απόκτησης του πρώτου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Οι δυο τους συνυπήρξαν στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια τη σεζόν 2011-12 και μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, θα ανταμώσουν και πάλι στην ομάδα της Λάρνακας! Με τον Όλτρα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός κατέγραψε τότε 28 συμμετοχές στη Segunda Division, σκοράροντας 7 τέρματα.
Την τελευταία 4ετία αγωνιζόταν στον Άρη Θεσσαλονίκης, καταγράφοντας πέρυσι 27 συμμετοχές και 5 γκολ στο πρωτάθλημα. Συνολικά με την ελληνική ομάδα αγωνίστηκε σε 108 ματς πρωταθλήματος, σκοράροντας 24 τέρματα.
Ο Γκάμα θα βρίσκεται στην Κύπρο τις επόμενες μέρες για να πιάσει άμεσα δουλειά και να ενταχθεί στις προπονήσεις, ώστε να είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια με τη Μίντζιλαντ. Με την απόκτησή του ο Ρόκα κλείνει την εκκρεμότητα του εξτρέμ και φουλάρει πλέον για την απόκτηση επιθετικού.
Στη λίστα του βρίσκεται ο Ράφα Λόπες, γνωστός μας από τη θητεία του στην Ομόνοια και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Λέγκια. Ο Ρόκα ψάχνει έναν επιθετικό με το στυλ του Πορτογάλου κι όλα είναι πιθανά στην περίπτωσή του.
Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Ουγγαρία κι από την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Κύπρο. Οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν άδεια ξεκούρασης μέχρι και την Παρασκευή κι ακολούθως θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Ανδρέας Βεντούρης