Για 4η φορά στην καριέρα του, μια επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε το βραβείο Sir Matt Busby, έχοντας αναδειχθεί κορυφαίος της σεζόν που ολοκληρώθηκε από τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων».
Μετά το 2004, το 2007 και το 2008, στην πρώτη χρονιά της επιστροφής του στο «Ολντ Τράφορντ», ο CR7 έκανε τον κόσμο να τον βλέπει και να θεωρεί πως εκείνος είναι… χιλιόμετρα μπροστά απ’ όλους τους υπόλοιπους παρά την ηλικία του.
Για τον λόγο αυτό, για τα γκολ που πέτυχε, για τις προσπάθειές του, για την ηγετική του φυσιογνωμία και για την αγάπη του προς το κλαμπ, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ κατέκτησε ξανά τη διάκριση Sir Matt Busby για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Ο Νταβίντ Ντε Χέα είναι ο μοναδικός που έχει επίσης τέσσερις κατακτήσεις του συγκεκριμένου βραβείου, με τον Ισπανό φέτος ν’ αναδεικνύεται κορυφαίος από τους συμπαίκτες του στην ομάδα.
Σε 39 εμφανίσεις, ο Κριστιάνο πέτυχε 24 τέρματα και συνεχίζει και τη νέα σεζόν δυνατός και αποφασισμένος να βοηθήσει στα βήματα που απαιτείται να κάνει ο σύλλογος στην εποχή του Ραλφ Ράνγκνικ, ώστε όσο το δυνατόν πιο άμεσα να επιστρέψει το κλαμπ εκεί που ανήκει…