Η Ρεάλ είχε βάλει στο μάτι τον Εμπαπέ και προσπάθησε να τον πάρει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να τον κάνει δικό της αλλά όμως και οι Γάλλοι είχαν στο στόχαστρο τους ένας από τα αστέρια της “Βασίλισσας” και τον είχαν προσεγγίσει ώστε στο μέλλον να τον έπαιρναν στο Παρίσι.
Η Marca σε πρωτοσέλιδο της την Κυριακή (19/6) αναφέρει πως η Παρί Σεν Ζερμέν είχε στο “στόχαστρο” της τον Βινίσιους τον οποίο προσέγγισε από τον Νοέμβριο του 2021 και τον πίεζε ώστε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ το οποίο λήγει το 2024.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε συνέντευξη του στην εκπομπή “El Chiringuito” αποκάλυψε πως υπήρχε ομάδα που ήθελε να πάρει τον Βινίσιους από την Ρεάλ χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα του συλλόγου. Η “Marca” όμως έκανε γνωστό πως αυτή ήταν η Παρί ενώ έφερε στο “φως” και στοιχεία γύρω από τα όσα είχαν υποσχεθεί οι Γάλλοι στον Βραζιλιάνο επιθετικό.
Η Παρί ήθελε να προσφέρει 40 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στον Βινίσιους, ένα μεγάλο πριμ υπογραφής αλλά και κάποιες επιχειρηματικές ευκαιρίες στο Κατάρ ούτως ώστε να τον πείσει να υπογράψει.
Εν τέλει ο Βινίσιους έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιο του έως το 2027 ή το 2028 με ρήτρα αποδέσμευσης που θα φτάσει το 1 δισ. ευρώ.