Ο Αιγύπτιος σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, αστειεύτηκε στη συνέντευξή του στο France Football ότι το σπίτι του μοιάζει με νοσοκομείο λόγω του εξοπλισμού αποκατάστασης που έχει, αποκαλύπτοντας πως αυτό ενοχλεί βέβαια τη σύζυγό του.
Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν μία από τις καλύτερες για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος κατέκτησε με τη Λίβερπουλ το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο, έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League, ενώ αγωνίστηκε και με την εθνική Αιγύπτου στον τελικό του Copa Africa κόντρα στη Σενεγάλη.
Ο Αιγύπτιος σταρ, ο οποίος πήρε και το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της σεζόν στη ψηφοφορία της PFA, θα συνεχίσει να φοράει και την επόμενη σεζόν με τους «κόκκινους», με στόχο να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο.
Για να το πετύχει μάλιστα αυτό χρειάζονται ατελείωτες ώρες δουλειάς και σκληρής προπόνησης, με τον 29χρονο να αποκαλύπτει στο ιστορικό γαλλικό περιοδικό France Football, ότι εξαιτίας των οργάνων αποκατάστασης που διαθέτει, το σπίτι του θυμίζει νοσοκομείο.
«Προσπαθώ να κάνω διαλογισμό κάθε μέρα, δέκα ή είκοσι λεπτά, στο σπίτι, μόνος μου. Δύο δωμάτια στο σπίτι μας είναι αφιερωμένα σε διαφορετικά μηχανήματα γυμναστικής και bodybuilding. Στο σπίτι μπορώ να κάνω και κρυοθεραπεία, υπάρχει υπερβαρικός θάλαμος. Προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνω τη φυσική μου κατάσταση.
Είναι αλήθεια ότι μου αρέσει να λέω ότι το σπίτι μου μοιάζει με νοσοκομείο, αλλά αυτό δεν αρέσει στη γυναίκα μου. Λέει ότι περνάω περισσότερο χρόνο με τα όργανά μου παρά μαζί της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σαλάχ, που εν συνεχεία στάθηκε στη δίαιτα που ακολουθεί:
«Προτιμώ μπρόκολο, γλυκοπατάτες, ψάρι, κοτόπουλο και πάντα σαλάτα. Όταν θα πάω σε κάποιο ωραίο εστιατόριο στο Λονδίνο, θα προτιμήσω το σούσι. Το πολύ μία φορά τον μήνα θα φάω και πίτσα. Λατρεύω τα μπέργκερ, αλλά δεν τα τρώω σχεδόν ποτέ γιατί μου πέφτουν βαριά».