Η Μίντιλαντ θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό εμπόδιο για την ΑΕΚ Λάρνακας στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), με τους Δανούς να ετοιμάζουν ταξίδι στην Κύπρο για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια και… τους ευχόμαστε να πάθουν ότι και στις προηγούμενες δύο επισκέψεις τους, να αποκλειστούν.
ΜΙΤΖΙΛΑΝΤ – ΑΠΟΕΛ 1-2: O Ντε Βινσέντι έκανε τους «Λύκους» της Μίτζιλαντ… αρνάκια! | ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League της περιόδου 2015-2016 η Μίντιλαντ κλήθηκε να αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ. Στο πρώτο παιχνίδι οι «γαλαζοκίτρινοι» πήραν σημαντικό διπλό 2-1 στην Δανία με δύο γκολ του Ντε Βινσέντι και παρά την ήττα με 1-0 στο ΓΣΠ πήραν την πρόκριση.
Δύο χρόνια μετά η Μίντιλαντ βρέθηκε ξανά στην Κύπρο. Για τα πλέι οφ του Europa League 2017-2018 κληρώθηκαν με τον Απόλλωνα, με τους «γαλάζιους» να παίρνουν πανηγυρική πρόκριση στους ομίλους.
Πίττας: "Είμαστε καλύτερη ομάδα και θα προκριθούμε" | News
Μετά το 1-1 της Δανίας, η Μίντιλαντ κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της μέχρι τα τελευταία λεπτά στην «Αρένα» με το 2-2 ου διαμορφώθηκε αλλά ο Πίττας είχε την λύση και με ένα από τα πιο σημαντικά γκολ της καριέρας του χάρισε το εισιτήριο στον Απόλλωνα.

Χρίστος Χρίστου