Τρία ονόματα έχει ενώπιον του ο Νεόφυτος Λάρκου κι ο ένας θα αποτελέσει το νέο προπονητή της Ανόρθωσης. Ελαφρύ προβάδισμα έχει ο Ντάρκο Μίλανιτς, τον οποίο εκτιμάει ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Αμμοχώστου από τη θητεία του στην Πάφος FC, ενώ στα συν του το γεγονός ότι έχει εμπειρία από πρωταθλητισμό, κατακτώντας τίτλους με την Μάριμπορ αλλά και το ότι γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα.
Στη σχετική λίστα περιλαμβάνεται και το όνομα του Αλεξάνταρ Βούκοβιτς. Ο 43χρονος Σέρβος ήταν στο δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Λέγκια, ωστόσο δεν κατέγραψε και την καλύτερη δυνατή πορεία. Στην πολωνική ομάδα εργάστηκε ως πρώτος προπονητής και τη σεζόν 2019-20, αλλά κι ως βοηθός, το 2016 και το 2018.
Το τρίτο όνομα στη λίστα του Λάρκου αφορά προπονητή που δεν έχει εργαστεί ποτέ στην Κύπρο στο παρελθόν και το όνομά του δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί μέχρι την Παρασκευή, ώστε ακολούθως η Ανόρθωση να προβεί και στις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, με κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών να είναι πάντως σε προχωρημένο στάδιο…

Ανδρέας Βεντούρης