Στη ΑΕΛ φέτος έχουν καταφέρει με κάποιο τρόπο να μην βγαίνει σχεδόν τίποτα προς τα έξω όσο αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, το αντίθετο μάλιστα αφού στην ομάδα μπορούν να προχωρούν τις περιπτώσεις που τους ενδιαφέρουν χωρίς να εμπλέκονται άλλοι στα πόδια τους.
Μια από τις θέσεις που ψάχνουν στην ΑΕΛ είναι και αυτή του σέντερ φορ. Στην ομάδα υπάρχουν οι Τσέποβιτς, Μιλιντσεάνου, Μπάμπιτς και Μαΐντεβατς, οι οποίο δεσμεύονται με συμβόλαιο αλλά δεν θα μείνουν όλοι στην ομάδα. Οι δύο τελευταίοι αναμένεται να αποχωρήσουν από την ΑΕΛ καθώς όπως φάνηκε δεν μπορούν να βοηθήσουν. Από εκεί και πέρα, για τους Τσέποβιτς και Μιλιντσεάνου οι πιθανότητες είναι προς παραμονή τους.
Σε αυτούς θα προστεθεί και μια τρίτη επιλογή από μετεγγραφή που θα έρθει στην ομάδα. Ο στόχος είναι να βρεθεί ο επιθετικός που θα μπορεί να έχει συχνή επαφή με το γκολ.
Όσο για το στυλ του επιθετικού που ψάχνουν στην ΑΕΛ, σαφώς και θα διαφέρει από τους υφιστάμενους. Οι γαλαζοκίτρινοι θα ψάξουν όχι για ένα… βαρύ σέντερ φορ, αλλά για έναν επιθετικό που θα έχει τη δυνατότητα να βγαίνει και έξω από την περιοχή.

Αριστείδου Μιχαήλ