Εν αναμονή των επόμενων μεταγραφών που δε αργούν και όπως φαίνεται είναι καθαρά θέμα απόφασης του Σωφρόνη, στο αθλητικό κέντρο που διεξάγεται η προετοιμασία, έφτασε ο Χοσέ Κρέσπο που είχε την πρώτη γνωριμία με τον προπονητή και τους νέους συμπαίκτες.
Την Πέμπτη θα πάει και ο Ντογκαλά στο αθλητικό κέντρο και οι εκκρεμότητες θα είναι οι μεταγραφές που από μέρα σε μέρα θα φέρουν εξελίξεις.
Το σκηνικό πλέον έχει διαμορφωθεί ως ακολούθως. Ο Σωφρόνης αξιολογεί όλους τους υποψήφιους και θα ενημερώσει τη διοίκηση για τις αποφάσεις του.
Στο προσκήνιο πάντα για τη θέση του αριστερού μπακ ο Καρίμ Χαφέζ, η μεταγραφή του οποίου εξαρτάται από τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ αφού η διοίκηση είναι πρόθυμη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Αιγύπτιου.
Αναφορικά με τις άλλες θέσεις σε άμυνα και επιθετικά άκρα παρελαύνουν πολλά ονόματα και είναι σημαντικό ότι έχει αρκετές λύσεις ο Σωφρόνης, για να αποφασίσει.
Στο μεταξύ την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 18:00 (απευθείας από την cablenet) θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό με την Μπότεφ Βράτσα.