Αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης στον απολογισμό του στην Γενική Συνέλευση της εταιρείας.
Μίλησε και για το πολύκροτο οικονομικό ζήτημα και παραδέχθηκε ότι ήρθε αντιμέτωπος με την πιο δύσκολη οικονομικά χρονιά, ενώ μίλησε και για το αγωνιστικό.
Μεταξύ άλλων είπε:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
«Μια απίστευτα δύσκολη χρονιά ολοκληρώθηκε. Το 2021-2022 ήταν η πιο δύσκολη περίοδος που είχαμε να αντιμετωπίσουμε οικονομικά τα τελευταία πολλά χρόνια, από τότε που είμαι στα διοικητικά.  Το θέμα με το οικονομικό κομμάτι παρουσιάζεται διογκωμένο Περιμέναμε ένα έλλειμα περίπου 8,5 εκ. Μπορούσε να ήταν μικρότερο, αν φτιάχναμε μια ομάδα που δεν θα διεκδικούσε ευρωπαϊκό εισιτήριο».

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ
«Η απόφαση για Πουρσαϊτίδη, δεν είχε γνώμονα την 1η αγωνιστική αλλά του επισύραμε από την περίοδο των φιλικών την προσοχή. Η απόφαση αποδείχθηκε σωστή καθώς με την πρόσληψη Σωφρόνη Αυγουστή και των συνεργατών του, αγγίξαμε την μεγαλύτερη βαθμολογική ανατροπή στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. «Ο ανταγωνισμός θα είναι και του χρόνου ακόμα πιο δύσκολος. Θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια για να παίξουμε στους ομίλους. Φεύγουν οκτώ παίκτες, συμφωνήσαμε με κάποιους άλλους και στόχος είναι μέχρι τα μέσα Ιουνίου να έχουμε σχεδόν συμπληρωμένο το ροστερ».

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ
«Καταφέραμε να εντάξουμε στην εμπορική μας ομάδα την εταιρεία Stoiximan. Θα πορευτούμε μαζί μέχρι το 2024».
Για τη συμφωνία με NAGA PAY: «Πρόκειται για μια εταιρεία Παγκόσμιας εμβέλειας. Θα γίνει επίσημη παρουσίαση όταν ντυθεί ο Αρχάγγελος με τα χρώματα του χορηγού».

ΘΕΜΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗ
«Κάνουμε προσπάθειες για επενδυτή, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πρόταση που να μας ικανοποιεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/05/26/vrikame-kalytero-alla-pio-akrivo-apo-ton-koyesta/

https://balla.com.cy/2022/05/26/synechizei-sto-apoel-o-sarfo-alla/

https://balla.com.cy/2022/05/26/kampanaki-elegkti-yparxi-oysiodoys-avevaiotitas-foto-valla/

https://balla.com.cy/2022/05/26/alla-15-ek-apo-tin-cablenet/