Και τώρα η μεγάλη ώρα! Απόλλωνας και ΑΠΟΕΛ συγκρούονται στο Τσίρειο (19:00) στο ντέρμπι-τίτλου. Οι γαλάζιοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στα πλέι οφ με σκοπό να ανοίξουν τη διαφορά στο +4 τους από τον αντίπαλο τους, κάνοντας παράλληλα, το αποφασιστικότερο και καθοριστικότερο βήμα τίτλου.
Από την άλλη, οι γαλαζοκίτρινοι, θέλουν να φύγουν με το διπλό από τη Λεμεσό έτσι ώστε να ανέβουν αυτοί στην κορυφή για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και να γίνουν το φαβορί για τον τίτλο, δύο στροφές πριν το φινάλε.
Δύο ώρες νωρίτερα, στις 17:00, η ΑΕΚ φιλοξενεί στην «Αρένα» τον Άρη, σε ένα σημαντικό ματς για τις δύο ομάδες, που θα δώσουν «μάχη» για έξοδο τους στην Ευρώπη. Παράλλη, αν υπάρξει νικητής από αυτό τον αγώνα, θα επωφελιθεί και τις απώλειες που θα προκύψουν από το Τσίρειο.
Τη Δευτέρα, η Ανόρθωση υποδέχεται την Πάφος FC, στο «ΠΑΠ» σ’ ένα παιχνίδι που και αμφότερες οι ομάδες θέλουν μόνο τους τρεις βαθμούς για να μείνουν στο κόλπο για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Και σε αυτή την περίπτωση, ισχύει ότι και πιο πάνω. Μπαίνουμε στην τελική φάση του μαραθωνίου και μια νίκη σε συνδυασμό με απώλειες αντιπάλων μπορεί να αλλάξει τις (λεπτές) ισορροπίες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Παρασκευή 6 Μαΐου

Ολυμπιακός – ΠΑΕΕΚ 4-3
Σάββατο 7 Μαΐου
ΟμόνοιαΑΕΛ 3-2
Κυριακή 8 Μαΐου
17:00 ΑΕΚΆρης
19:00 ΑπόλλωναςΑΠΟΕΛ
Δευτέρα 9  Μαΐου
19:00 ΑνόρθωσηΠάφος FC
19:00 Δόξα – Εθνικός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α’ ΓΚΡΟΥΠ

Β’ ΓΚΡΟΥΠ 


Η ΕΠΟΜΕΝΗ (9Η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 14 Μαΐου
18:00 ΠΑΕΕΚ – Ομόνοια
19:00 ΑΕΚΠάφος FC
Κυριακή 15 Μαΐου
19:00 ΑΠΟΕΛΑνόρθωση
19:00 Άρης Απόλλωνας
Δευτέρα 16 Μαΐου
19:00 ΑΕΛΔόξα
19:00 Ολυμπιακός – Εθνικός

Θράσος Δημητρίου