Ο Γιώργος Οκκάς παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Φούλαμ για τον επικείμενο τελικό με την Τσέλσι, την δουλειά που γίνεται στην ομάδα, την προσωπική του απόδοση και τον πατέρα του, Γιάννο Οκκά.
Αναλυτικά:

Για τον τελικό: «Είμαστε ενθουσιασμένοι, δεν μπορούμε να περιμένουμε για τη σέντρα. Θα είναι στο στάδιό μας, θα έχουμε τον κόσμο μας, τους συγγενείς μας. Είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ γιατί είχαμε δύσκολα παιχνίδια και τώρα θα είμαστε στον τελικό».
Για την Τσέλσι: «Είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, πρωταθλήτρια πέρσι. Είναι ευχαρίστηση να παίζεις με τέτοιες ομάδες. Είμαστε καλή ομάδα και εμείς. Πήραμε κάποια αποτελέσματα στα τελευταία μας παιχνίδια. Ευχόμαστε να πάρουμε το κύπελλο».
Αν θα είναι κλειστό παιχνίδι: «Ναι, θα είναι κλειστό. Έτσι είναι οι τελικοί. Είμαστε έτοιμοι γι αυτόν. Προπονηθήκαμε σκληρά, κάνουμε αυτό που πρέπει και θα το δείξουμε στο γήπεδο».
Αν γνωρίζει την αντιπαλότητα που έχουν οι δύο ομάδες: «Παρακολουθούσα Πρέμιερ Λιγκ από μικρός. Ξέρω για την αντιπαλότητα στην ιστορία των δύο ομάδων. Πάντα προσπαθούμε να είμαστε στην κορυφή, οπότε και τώρα αυτό θα προσπαθήσουμε».
Για την πορεία μέχρι τώρα: «Όλη η διοργάνωση ήταν δύσκολη, ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι με τη Λέστερ. Η σκληρή δουλειά είναι το μοτίβο μας. Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι να φτάσουμε εδώ, αλλά πιστεύω πως το αξίζαμε».
Αν μεγαλώνει η αυτοπεποίθηση παιχνίδι με παιχνίδι: «Ναι, σε κάθε παιχνίδι, όταν κερδίζεις, ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση. Θα προσπαθήσουμε να το χρησιμοποιήσουμε πρώτα στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Άρσεναλ και μετά στον τελικό».
Για την προσωπική του απόδοση: «Ήθελα να δουλέψω σκληρά και να πάρω την ευκαιρία μου. Νομίζω πως η πίστη έπαιξε μεγάλο ρόλο σε μένα και την οικογένειά μου. Η πίστη στον Θεό, στο ταξίδι, την διαδικασία, να δουλεύεις σκληρά πίσω από τις κάμερες, είναι κάτι που με χαρακτηρίζει».
Για τον πατέρα του, Γιάννο Οκκά: «Ο πατέρας μου είναι θρύλος στην Κύπρο και την Ελλάδα. Ήταν από τους καλύτερους παίκτες σε όποια ομάδα και αν έπαιζε. Τον παρακολουθούσα και ήθελα να του μοιάσω. Ειλικρινά τον ευχαριστώ, γιατί εκτός από ίνδαλμα ήταν και καλός πατέρας. Με μαθαίνει, μου δίνει συμβουλές και με υποστηρίζει».
Για το ότι συνεχίζει να τον στηρίζει: «Ναι, έρχεται και με συμβουλεύει, ειδικά στο επιθετικό τρίτο, πως να τελειώνω τις φάσεις, τις τεχνικές. Απλά ότι μου λέει προσπαθώ να το εφαρμόζω. Μαθαίνω από αυτόν».
Για τον κόσμο που θα βρίσκεται στον τελικό: «Είναι πολύ σημαντικός γιατί μας δίνει ώθηση, ειδικά μετά τον κορονοϊό που δεν τους είχαμε. Ανυπομονούμε».
Για την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του στον τελικό: «Συζητήσαμε κάποια πράγματα με τον προπονητή. Θα έχουμε κάποιες λύσεις ώστε να αντιμετωπίσουμε την Τσέλσι. Θα είναι πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι».
Αν έχει προπονηθεί για την περίπτωση που το ματς πάει στα πέναλτι: «Για να είμαι ειλικρινής όχι. Δεν θέλουμε να φτάσουμε εκεί. Αλλά και να φτάσει το παιχνίδι στα πέναλτι, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου».