Είναι ξεκάθαρη η αποστολή της διοίκησης του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ, για τη σεζόν 2022-23.
Να φτιάξει την ομάδα μέσω μεταγραφών-ανανεώσεων και αποχωρήσεων-αποδεσμεύσεων και παράλληλα να ελέγξει στο βαθμό που μπορεί τα οικονομικά της μεγέθη.
Το ένα είναι άμεσα συνδεδεμένο με το άλλο όμως. Αν δεν βρεθούν οικονομικοί πόροι, τότε δεν θα είναι απλό να βελτιώσει αισθητά την αγωνιστική δυνατότητα και είναι ξεκάθαρο ότι περιμένει τη διοίκηση μία δύσκολη και ενδεχομένως μαραθώνια προσπάθεια.
Οι οικονομικοί πόροι, μέχρι να ξεκαθαρίσει η πορεία στην Ευρώπη, έχουν να κάνουν με το τηλεοπτικό συμβόλαιο και εντός Ιουλίου, αναμένεται να έρθουν χρήματα από τα εισιτήρια διαρκείας.
Αν μάλιστα ο κόσμος, συνεχίσει να δείχνει το ενδιαφέρον όπως στη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε, τότε είναι πιθανόν να ανεβάσει αισθητά τον αριθμό των διαρκείας σε σημείο μάλιστα που να δώσει στη διοίκηση την απαιτούμενη οικονομική ρευστότητα στους καλοκαιρινούς μήνες.
Αναφορικά με τα νέα που αφορούν την ομάδα και πως προβλέπεται να κτιστεί για τη νέα σεζόν, το σκηνικό το γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)
Σχετικά με τις ανακοινώσεις που αφορούν τις πρώτες αποφάσεις, αυτές αναμένονται από μέρα σε μέρα, αφού ο σχεδιασμός είναι σε εξέλιξη.