Μπορεί να έκανε λόγο για 8 αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, αλλά θα είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που θα αποτελέσουν παρελθόν από τον Αρχάγγελο.
Και δεν μιλάμε, μόνο για ποδοσφαιριστές, αφού ενδεχομένως και πολύ πιθανόν το…σκούπισμα να αγγίξει και άλλους τομείς του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ο Πρόδρομος Πετρίδης, είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Σωφρόνη Αυγουστή και ανταλλάζουν απόψεις αξιολογώντας τα…στραβά που έγιναν και επηρέασαν την ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Ανάμεσα τους, οι πολλοί τραυματισμοί (βλέπε θλάσεις) που κόστισαν στο τέλος αφού αποδείχθηκαν πιο σοβαροί από το αναμενόμενο.
Πιθανότατα λοιπόν, να αλλάξει η ομάδα υποστήριξης και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται πρόεδρος και προπονητής, θέλοντας να αποκτήσει η ομάδα καλύτερη εικόνα σε ότι αφορά και το εξωαγωνιστικό μέρος.
ΑΥΤΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ: Αναφορικά με τις αποχωρήσεις παικτών, αυτοί που δεν έχουν την παραμικρή πιθανότητα να μείνουν είναι, ο Σκουφέτ, ο Τσεπάκ, ο Σάβιτς, ο Σάντος, ο Λουντέμο, ο Οκριασβίλι, ο Νατέλ και εκτός απροόπτου ο Βινίσιους.
Δεν αποκλείεται στην πορεία να προκύψουν και άλλες αποχωρήσεις, όμως για την ώρα αυτό είναι το σκηνικό.


ΟΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ: Χωρίς συμβόλαιο, είναι οι Νεόφυτος Μιχαήλ και Ζοάο Πέδρο. Ο διεθνής κήπερ, όσο δεν υπογράφει εισέρχεται στον κατάλογο των αμφίβολων, ενώ ο Πορτογάλος είναι για το Σωφρόνη καλό να μείνει, όμως η διοίκηση θα του κάνει οικονομική πρόταση χαμηλότερη από εκείνη του Ιανουαρίου. Αμφίβολος και ο Ντανίλο, με την πολύ φτωχή του προσφορά, παρόλο ότι διατηρεί συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Ο Ντάλσιο, είναι ο πρώτος νέος παίκτης και θα ακολουθήσει ο Μούγιανιτς. Μεταγραφή θεωρείται όμως και ο Σαρφό, ενώ πλέον το σκηνικό της ενίσχυσης, περιλαμβάνει ένα τερματοφύλακα ( προ των πυλών ο υποψήφιος), ένα δεξιό αμυντικό, δύο στόπερ, ενδεχομένως ένας ακόμα χαφ. Αν όμως μείνει ο Ντε Βινσέντι, ίσως να μην αποκτηθεί άλλος αφού θα μείνουν στο ρόστερ και οι Νταουσβίλι-Σατσιάς-Σόουζα-Σαρφό συν ο Ντάλσιο.
Δύο ακραίοι επιθετικοί είναι επίσης στο μεταγραφικό πλάνο αφού θα φύγουν οι Νατέλ και Οκριασβίλι ενώ για την ώρα δεν ψάχνουν σέντερ φορ αφού ο Κβιλιτάια συνεχίζει και ενδεχομένως να μείνει και ο Μάγκλιτσα. Αν ο Κροάτης θέλει να φύγει, τότε θα έρθει ακόμα ένας επιθετικός.