Με γραπτή του δήλωση, ο Ανδρέας Μουσκάλλης ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην ομάδα παλαιμάχων της ΑΕΚ κι έστειλε το μήνυμα για τη νέα σεζόν:
«Με το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου 2022 του πρωταθλήματος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ, επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της ΑΕΚ για την αγάπη και την αφοσίωση τους στην ομαδική προσπάθεια και την θετική σκέψη στην δημιουργία μιας πραγματικά αγαπημένης ομάδας ποδοσφαιριστών.
Ευχαριστώ την Διοίκηση της ΑΕΚ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Αντρέα Καραπατάκη για την βοήθεια και αμέριστη στήριξη του στην προσπάθεια μας αυτή. Πολλές ευχαριστίες εκφράζω προς τον υπεύθυνο του τμήματος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Χριστόφορο Στυλιανού για τις τεράστιες προσπάθειες του στο κτίσιμο και την οργάνωση της ομάδας. Ο Χριστόφορος είναι ένας αφοσιωμένος υπηρέτης της ομάδας ο οποίος με την δουλεία του και τις δραστηριότητες του διευκόλυνε στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Επίσης επιθυμώ να ευχαριστήσω τους λιγοστούς εκείνους φιλάθλους οι οποίοι ήταν κοντά μας και μας ενθάρρυναν στις διάφορες εκδηλώσεις μας.
Τέλος ευχαριστώ την ιατρική ομάδα και τους φροντιστές της ΑΕΚ για την πολύ σημαντική υποστήριξη και βοήθεια τους. Τα αποτελέσματα της ομαδικής προσπάθειας μας είναι θετικά. Στόχος μας ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Κύπρου. Διάφορες συγκυρίες και προβλήματα δυσκόλεψαν τις προσπάθειες μας. Μπορεί φέτος να μην φτάσαμε στην Ιθάκη, όμως απολαύσαμε το ωραίο ταξίδι. Στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά στόχος μας θα είναι η κορυφή. Μας περιμένει το ονειρεμένο ταξίδι και η Ιθάκη….
Συγχαίρω θερμά την επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα και την εκπροσώπηση του ποδοσφαίρου της πατρίδας μας στα προκριματικά του Champions league μαζί με τον Απόλλωνα.
Τελειώνω την σύντομη παρέμβαση μου με το μήνυμα του Νίκου Καζαντζάκη «Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε ένα παράδεισο και μπες μέσα».
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΣΚΑΛΛΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ».